MENÜ
 • Megvannak a 2018-as BRIT Awards első fellépői

  Alig több, mint két hónap van hátra a gáláig

  A legnagyobb brit zenei esemény, a BRIT Awards következő időpontja egyre közeledik, így bejelentették a fellépők listájának első részét – rajta Ed Sheeran-nel, Sam Smith-szel, Dua Lipával és Stormzyval.

  Mind a négy szupersztár hatalmas sikereket ért el az Egyesült Királyságban. Ed, aki már háromszoros BRIT Awards nyertesnek mondhatja magát, nemrég fejezte be arénás turnéját, és legutóbbi slágerlemeze Nagy Britannia leggyorsabb tempójában fogyó, férfi előadó által kiadott albumja lett.

  Dua Lipa a legtöbbet streamelt brit nő idén, míg Sam Smith legutóbbi korongja, a The Thrill Of All lett az énekes második albuma, amely felkerült a toplisták élére, ahogy Stormzy debütáló korongja, a Going Signs and Prayer is.

  A további fellépők kilétéről az elkövetkezendő hetekben kerül majd sor, míg a jelölteket 2018-as január 13-án hirdetik ki. Liam Payne, Paloma Faith, Clean Bandit, J Hus és Jorja Smith minikoncertjeinek kíséretében. A gála helyszínét a londoni O2 Arena biztosítja február 21-én, Jack Whitehall komikus vezényletében.

  Forrás: Billboard

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon