MENÜ
 • Megvan Magyarország új szépe

  Kulcsár Edináról lekerült a korona

  Kiss Daniella nyerte a Magyarország Szépe versenyt. A döntőt élő adásban közvetítette a Duna Televízió. Daniella képviseli majd hazánkat a nemzetközi döntőn, a kínai Szanjában.

   2015_06_21_Magyarorszag_Szepe-260

  A 21 éves királynő első udvarhölgye Lepp Dorina lett, második udvarhölgyének pedig Steingruber Virágot választotta a zsűri. A szakmai ítészek és a közönség kedvence egyaránt Daniella lett, hiszen ő kapta a közönségdíjat és megnyerte a legszebb mosoly versenyt is.

  Kiss Daniella 21 éves, Bagon él és a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi karán tanul. Tanulmányai mellett 3D-s szempilla designerként dolgozik, szeretne modellkedni és a későbbiekben a családi vállalkozásukban képzeli el a jövőjét. Jelenleg nincs párkapcsolata.

  Idén is több mint ezer jelentkező közül választották ki azt a 16 lányt, akik vasárnap este a Duna Televízió műsorán élő adásban mérkőztek meg a győzelemért.

  A programban a lányok a hagyományos bikinis és estélyi ruhás felvonulás mellett az 1960-as, 70-es éveket idéző retró öltözetben és nemzeti ihletésű kreációkban is bemutatkoztak.

  A nagyszabású gálán fellépett Wolf Kati, Takács Nikolas, Pál Dénes, Kökény Attila, Rakonczai Imre, a Compact Disco, Majka és Curtis is. Egy igazi világpremiert is láthattak a nézők, ugyanis Haddaway a Magyarország szépe műsorban mutatta be legújabb dalát. Az est házigazdái Tatár Csilla és Harsányi Levente voltak.

  Ajánló

  Ezek voltak az évtized legnézettebb videoklipjei

  Egy csodálatos filmet mutatott be a Sziget: Wherever You Go

  A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre