MENÜ
 • Megvan az új Bond-lány?

  Sam Mendes megtalálta a legújabb végzet asszonyát?

  Amikor a James Bond filmekkel kapcsolatos pletykákról van szó, nehezen vehetőek készpénznek a felreppő hírek, kifejezetten akkor, ha a Bond-lányokról van szó. Nagy részük ugyanis sohasem vált valóra. A Skyfall elkészítése előtt Freida Pinto, Olivia Wilde, Rachel Weisz, Margarita Levieva és Alice Eve is szóba jött, mint lehetséges végzet asszonya. Aztán végül Bérénice Marlohe és Naomie Harris kapták meg az ikonikus szerepet.

  james-bond-24

  A következő rész, a Bond 24 lányának szerepére szóba jött már Penelope Cruz, a Downton Abbey színésznője, Joanne Froggatt és Synnøve Macody Lund, norvég színésznő is. Még Rihanna neve is felmerült, bár róla inkább elképzelhető, hogy az új főcímdalt énekli majd el, és egy rövid szerepben felbukkan majd, ahogy Madonna annak idején.

  lea-seydoux-bond-lany

  A Daily Mail információi szerint Lea Seydoux kapta a szerepet. A 29 éves francia színésznő legelismertebb munkája az Adéle élete című film volt, amiért egy Arany Pálma-díjat is hazavihetett a Cannes-i filmfesztiválról. Lea szerepelt még a Mission: Impossible – Fantom protokoll, a Becstelen brigantyk és A Grand Budapes Hotel című filmekben is.

  A Bond 24 rendezői székébe újra Sam Mendes foglal majd helyet, a kémsorozat főszerepeibe pedig visszatér majd Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris és Ben Winshaw is. A film várhatóan 2015 őszén kerül majd a mozikba.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon