MENÜ
 • Megvan az énekes, aki már biztos kijutó!

  A Dal még ugyan el sem kezdődött, Hoffman Mónika már kijutott Malmöbe.

  “Svédországban születtem, zeneművész édesanyámmal, édesapámmal és húgommal még mindig Malmöben élek.” -mesélte nevetve Mónika, akit telefonon értünk utol. A lány igazi világjáró hiszen Svédország mellett tanult már az Egyesült Államokban és Magyarországon is élt négy évet, amely olyan páratlan élmény volt számára, mintha egy egész életet élt volna itt.

  “Jegy már nem kapható az Eurovízióra. Fantasztikusan jó a közhangulat.” Mónikától a beszélgetés során azt is megtudtuk, hogy Svédország különösen odavan az Eurovíziós Dalfesztiválért, úgyhogy ne csodálkozzunk azon, hogy a jegyeket tényleg napokon belül elkapkodták a jegyirodákból.

  A Dal miatt már nagyon be van zsongva és örül neki, hogy magyarul kell énekelnie, hiszen nem más, mint Puskás Peti írta a Hullócsillag dalszövegét, akivel még egykor a Megasztárban lettek nagyon jó barátok. Érdekességként azt is elmesélte, hogy lánytestvére is hangjával fogja támogatni a versenyben, ugyanis lánytestvére is beáll a vokálosok közé. Erika alaposan meg is lepődött tesója felkérésén, hiszen annak ellenére, hogy gyönyörű hangja van, az élet teljesen más területén dolgozik, 3D-s grafikákkal foglalkozik!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon