MENÜ
 • Megvan a kihívott!

  Eljött a szerda, vagyis annak a napja, mikor Seherezádénak ki kellett választania, hogy kit hív ki párbajra vasárnap este. Nem egy ember izgult a kihívás közben - nem véletlenül!

  Bár a hangulat jó volt a bejelentkezéskor, ki tudja, hogy a kiválasztás után mennyire fagyott meg a levegő. Seherezádénak először a riportszobában kellett mesélni érzéseiről. A szőke szépség itt elárulta, hogy egyedül érzi magát Eszter nélkül, és fogalma sincs arról, hogyan fog felkészülni a párbajra támasz nélkül.

  Először Vera és Sehi kapcsolata került terítékre. Vera mindenkinek váltott már néhány hangos szót, így Seherezádé sem lehet ez alól kivétel. Vera ejtette ki Gergőt, Seherezádé villabeli szerelmét és Esztert is, legjobb barátját. Ettől függetlenül Vera nem érzi azt, hogy kiszemelt lenne, és maga a kiválasztott sem lát különösebb problémákat Verával.

  A kiválasztásnál Sheri elemi ellenszenvről beszélt Kingával kapcsolatban, ami a napokban sem változott meg. A kihívott szerint Kinga nem önmagát adja a műsorban. Kijelentésére Kinga a szokott módon, nagy hévvel reagált, kijelentve, hogy Sheri nem mond igazat.

  Fecó és Sheri kapcsolata mindig semmis volt, nem lettek egymás kedvencei, igaz jelet már többször is pakoltak egymásra. Viszonyukon sosem tudtak segíteni érdemlegesen. Fecó biztosra vette, hogy ő lesz a kihívott.

  Sheri és Csaba kapcsolata általában mindig jól működött, Seherezádé éppen ezért vette rossz néven azt, hogy Csabától is kapott jelet. Döntését a szépfiú nem tudta megmagyarázni.

  A három perces beszéd alatt Fecó rettentően izgult, de a Dumagép alaptalanul aggódott. Seherezádé Kingának adta a zöld kendőt, mivel a lányt gonosznak, álszentnek és képmutatónak tartja.

  Vasárnap találkozunk!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon