MENÜ
 • Megvan a berúgás legújabb módszere

  Hihetetlen, de a jövőben már lesz lehetőségünk berúgni italozás nélkül is! Egy olyan tablettát készülnek piacra dobni, melynek hatása ugyan a részegséggel azonos, másnaposság mégsem követi.

  Az angol David Nutt professzor azt állítja, feltalált egy olyan pirulát, amivel úgy rúghatunk be, hogy nem leszünk másnaposak. Ugyan a tökéletes megoldás kifejlesztéséhez még jól jönne neki némi pénz, de ha összejön, akkor szerinte forradalmasítani fogja az egészségügyet és az orvostudományt.

  david

  David Nutt, brit professzor

  David Nutt korábban egyébként a kormány drogügyi tanácsadójaként dolgozott, de mivel elég hevesen érvelt a marihuána legalizálása mellett, kidobták. Mivel az alkohol hatása végzetes lehet, mostani találmánya szerinte a halálos áldozatok számát is drasztikusan csökkentené.

  Azt egyelőre még nem tudni, hogy az italgyártó cégek mekkora lelkesedéssel fogadták Nutt találmányát, de gyanítható, hogy az alkoholt kedvelők többsége sem cserélné fel egy tablettára a berúgás és az addig vezető folyamat mámoros örömét.

  Tény és való, hogy a túlzott alkoholfogyasztás életveszélyes lehet, hiszen volt már olyan eset, hogy valaki részegen a vonatsíneket tartotta kényelmes alvóhelynek. Ráadásul egy érdekes kutatás bebizonyította, hogy külsőnknek sem tesz túl jót, ha túlzásba visszük az italozást.

  (Forrás/kép: Mirror)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon