MENÜ
 • Megválasztották Magyarország Szépét

  22 éves a Királynő

  A 22 éves, marketing szakos Gelencsér Tímea nyerte a Magyarország Szépe versenyt, így ő lett Miss World Hungary 2016, aki Washingtonban képviseli majd hazánkat decemberben a világversenyen. Az idei Magyarország Szépe cím nyertese korábban versenyszerűen akrobatikus showtáncolt, Európa-bajnokságon 2. helyezést ért el. A szépségverseny magyarországi döntőjét élő adásban közvetítette a Duna közszolgálati csatorna és a Duna World.

  A első udvarhölgy Oczella Eszter lett, második udvarhölgynek pedig Dukai Babettet választotta a zsűri. A közönségdíjas Dézsányi Bianka lett, a legszebb mosoly versenyt Késmárki Enikő nyerte meg.

  Magyarország_Szépe_2016_fotokredit_MTVA-Penziás_Nikolett_2

  Fotó: Penziás Nikolett – MTVA

  Idén is több mint ezer jelentkező közül választották ki azt a 15 lányt, akik vasárnap este a Duna közszolgálati csatorna és a Duna World élőben közvetített műsorában megmérkőztek a győzelemért. A királynő, Gelencsér Tímea nyerte a verseny fődíját, egy csodaszép Peugeot Active 2008-as személygépkocsit.

  A programban a lányok a hagyományos bikinis és estélyi ruhás felvonulás mellett, az EB magyar sikere előtt tisztelegve, a fociválogatott mezében és nemzeti ihletésű kreációkban is megmutatták magukat.

  Magyarország_Szépe_2016_fotokredit_MTVA-Penziás_Nikolett_1

  Fotó: Penziás Nikolett – MTVA

  A nagyszabású gálán különleges produkciókat láthattak a nézők. A népszerű rockbanda, a Hooligans egy különleges szépségkirálynő-mixszel állt színpadra, akikhez meglepetésként Kulcsár Edina is csatlakozott. Király Viktor vadonatúj dalát adta elő, melynek címe Shoulda Woulda, majd testvérével, Király Lindával közösen duettet énekeltek. Tolvai Reni legújabb dalát, a Látomást adta elő a műsorban. Vastag Csaba egy igazán különleges népdallal lépett fel a nemzeti tour-ban, ahol a versenyzők Bélavári Zita csodaszép ruháit viselték, melyeket kifejezetten erre a műsorra készített a divattervező. A Honeybeast legnagyobb slágerét is élőben hallhatták a Magyarország szépe nézői.

  Gelencsér_Tímea_fotokredit_MTI-Mohai_Balázs

  Fotó: Mohai Balázs – MTI

  Az est házigazdái Tatár Csilla és Harsányi Levente voltak.

  Ajánló

  Díjazták a Sziget fenntarthatósági törekvéseit

  Ellie Goulding a Balatonnál ad koncertet

  Ezek voltak az évtized legnézettebb videoklipjei