MENÜ
 • Megvakult a kontaktlencsétől

  Egy napig viselte csak a neten vásárolt kontaktlencsét, ami miatt elveszítette a bal szemét.

  Az internetről rendelt lencse mindamellett hogy veszélyes, nagyon kényelmetlen is volt számára. A 42 éves Jacqueline Stone amint hazaért kivette szemeiből. Amikor megpróbálta kivenni a lencséket, bal szeméhez szokatlan módon a lencse hozzá volt ragadva, nehezen tudta csak eltávolítani azt. Hiába nem viselte többé internetes szerzeményeit, a kellemetlen érzés továbbra sem múlt el.

  Súlyos panaszai okán azonnal felkereste orvosát, aki szemcseppeket javasolt neki. Többször az ügyeletre is be kellett mennie, ahol ugyancsak nem találtak más megoldást. Azonban a szemcseppek egyáltalán nem segítettek a családanyán. A matektanárnőként dolgozó Jacqueline aggodalmait súlyosbította, hogy napok múltán már homályosan látott.
  Mint később kiderült, egy ritka gombabetegséggel fertőződött meg az asszony bal szeme. A nő több mint 4 hónapot töltött ezért kórházban, balszerencséjére félig meg is vakult. A nő többször elmondta kezelőorvosainak, úgy érzi mintha gyűlne a genny a szemében, ám azok nem vették komolyan.
  “Egészen addig nem vettek komolyan, amíg a góc ki nem fakadt. Kétszer szültem, ám azok a fájdalmak jelentéktelenek voltak ehhez képest” – mesélte.

  Azonnal megoperálták, azonban már késő volt. A fertőzés annyira eluralkodott szemén, hogy teljesen el kellett távolítani. Jacqueline a fertőzés miatt a kontaktlencse gyártó céget okolja. A cég sajnálja a történtetek, viszont biztosak abban hogy termékeik steril környezetben készülnek, így nem érzik magukat felelősnek .

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon