MENÜ
 • Megtalálták az új Tetovált lányt

  Vele folytatódik a történet

  Claire Foy leszerződött A tetovált lány rég várt folytatásának szereplőgárdájába. A színésznő, aki többek közt A korona című Netflix-sorozat második Erzsébet királynőjeként ismert, immár teljesen biztosan Lisbeth Salander bőrébe bújhat.

  A hackerlányt eredetileg Noomi Rapace alakította a három svéd nyelvű filmben, amelyet Sieg Larsson regény-trilógiája alapján készítettek. A karaktert később Rooney Mara formálta meg a 2011-es, David Fincher rendezte angol filmben, a szerepért pedig Oscar-jelölést is kapott. Arról egyelőre nincs infó, vajon a hat éve megjelent projekt Mikael Blomkvistje, Daniel Craig visszatér-e a produkcióba.

  Az új film állítólag a David Lagercrantz által jegyzett, The Girl in the Spider’s Web címet viselő negyedik könyvön alapul, amely 2015-ben érkezett a polcokra, és a könyvsorozat első olyan része lett, amelyet nem Larsson írt. Az eredeti szerző 2004-ben unyt el.

  The Girl in the Spider’s Web 2018 október 19-én érkezik az amerikai mozikba, forgatásai pedig előreláthatólag a jövő év elején veszik kezdetüket berlini és stockholmi helyszíneken. A rendezői székbe ezúttal Fede Alvarez ül, aki tavalyi horrorfilmje, a Vaksötétért nagyrészt pozitív visszajelzéseket kapott.

  Forrás: AceShowbiz

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon