MENÜ
 • Megszűnik az RTL?!

  Egy új reklámadó bevezetése miatt tervezi az RTL a kivonulást az országból, nem szeretnének ilyen hatalmas összegeket fizetni.

  A csatorna igencsak érdekesen reagált az újabb adótervezetre, inkább elmenne az országból, minthogy fizessen. Az új 20 százalékos reklámadó elégé megijesztette a két nagy kereskedelmi televíziót, egyiküket annyira, hogy lehet meg sem várja, azonnal megszünteti csatornáját.

  A törvénytervezetet a nagy médiumok kivétel nélkül elfogadhatatlannak, és példa nélkülinek gondolják. A tervezet szerint, a 10 milliárdnál nagyobb bevételekkel rendelkező médiacégeket 20 százalékos adóval sújtanák. Ez a szándék kizárólag a kettő csatornát érint.

  Az RTL Klub és a TV2 is közleményben reagált a hírekre, sőt a német óriás a kivonulást is felvetette.

  “A magyar RTL Csoport megdöbbenéssel értesült az Európában példa nélküli új adófajta tervéről” – nyilatkozta a M-RTL Zrt. “A közzétett tervezet a legnagyobb bevétellel rendelkező RTL Klubot érinti. A magyar RTL Csoport szoros figyelemmel követi a törvényjavaslat alakulását és minden opciót mérlegel a további magyarországi működésével kapcsolatban”

  A TV2 közleménye a következő: “a reklámadó terve váratlanul érte a csatornát, nagyságrendje meglepő és elfogadhatatlan.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon