MENÜ
 • Megszületett Hilary Duff babája

  Anya lett Hilary Duff. A színésznő és férje, Mike Cromrie közös fiúgyermeke március 20-án, kedden jött világra, ahogy Duff tweetjéből kiderült.

  “Üdvözöljétek a világban Luca Cruz Comrie-t! Kedd este büszke szülei lettünk egy 7 font, 6 unciás gyönyörű kisfiúnak”, írta Twitteren. “Nagy örömmel tölt el minket, úgy érezzük, mi vagyunk a legszerencsésebb szülők ezen a bolygón. Olyan sok szeretet veszi körbe!! A mama és a baba kifejezetten jól vannak”.

  A huszonnégy éves Duff mmég 2011 augusztusában tárta a világ elé a hírt, hogy első gyermekét várja, férjével, Comrie-val pedig készen állnak, hogy új fejezet kezdődjön életükben. Az áldott állapotot úgy írta le, mintha egy kis idegen lény átvette volna a teste felett az uralmat, tehát nem a legnormálisabb dolognak. Ettől függetlenül azt is elmondta, hogy könnyen átvészelte a kilenc hónapot.

  Novemberben aztán változtatnia kellett, megmutatta változó alakját a nagyközönségnek, és a lazább ruhákat választotta azóta. Karácsonykor aztán terhes pocakját is felfedte a közönségnek, így kívántak mindhárman boldog ünnepeket a rajongóknak. Most már Duff és Comrie párosa – akik 2010 augusztusában házasodtak össze – is rengeteg csodás ünnepnek nézhet elébe közös gyermekükkel hármasban.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon