MENÜ
 • Megszületett az anorexiás lány gyereke

  A 21 éves Holly Griffiths, aki még nyolc hónapos terhesen mindössze ötven kilót nyomott, megszülte kislányát. Az anyuka szerencsére azóta már jobban eszik, néha még édességet is!

  A brit Holly Griffiths, akiről korábban már cikkeztünk, megszülte gyermekét. A 21 éves lány 8 éves kora óta küzd étkezési zavarokkal, gyermeke pedig a 37. héten, komplikációk nélkül, 2,43 kilós súllyal jött világra. Griffiths a Daily Mailnek elmondta, hogy az előző várandósságánál ugyan jobban viselte a terhességet, de a problémái még korántsem oldódtak meg.

  “Rettegtem, hogy kárt teszek a gyermekemben az étkezési zavaraim miatt, de szerencsére Isla nagyon jó állapotban van és gyorsan növekszik. Szerencsés vagyok, hogy újra anyuka lehettem és igyekszem mindent megtenni, hogy jó példával szolgáljak a gyermekeim előtt.” – mesélte a nő.

  Az újdonsült anyuka elárulta, hogy a terhessége alatt teljesen új étrendet követett, ami sokat segített neki abban, hogy állapota ne romoljon. Ám Griffiths anorexiája továbbra is problémát jelent, hiszen még mindig mindössze 45 kiló a súlya és félő, hogy nem fogja tudni megfelelően táplálni gyermekét.

  A lány hízókúrája tehát folytatódik, mostanára már napi 1600 kalóriát is elfogyaszt, és mindent megtesz azért, hogy kigyógyuljon szörnyű betegségéből.

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő