MENÜ
 • Megszólalt a Harry herceggel meztelenkedő lány

  Az este nem csapott át orgiába, állítólag ez nem is volt benne a levegőben, a herceg az egészet csak egy ártatlan játéknak fogta fel.

  A harminckét éves, angol származású Carrie Reichert állítja, ő az a lány, aki a meztelen Harry herceggel együtt látható a sokak által botrányosnak tartott, las vegasi szállodában készült képeken. “Nem volt romantikus, csak egyszerűen szórakoztató.” A herceg úgy néz ki nagy nőcsábász, ugyanis a hölgy állítása szerint összesen tízen voltak invitálva csajok a privát partyra.

  Carrie persze nem állt itt meg és további részleteket is elmesélt: “Csókolóztunk, akkor már meztelen volt és nagyon laza. Angliában születtem és jól ismerem a királyi családot, de a srácokat, akik vele voltak, nem ismertem meg. Közülünk is egyedül én ismertem fel őt. A többiek csak kérdezgették, hogy ki ez a srác, én meg mondtam, hogy úristen, ez Harry herceg!”

  A hölgy azt is elmondta, hogy Harry teljesen eszeveszett volt, mindenkit meg akart ölelni meztelenül. Az este azonban nem csapott át orgiába, állítólag ez nem is volt benne a levegőben, a herceg az egészet csak egy ártatlan játéknak fogta fel. Kettejük viszonya a körülbelül húsz perces csókolózásban egyébként ki is merült. Utána Harry csak ennyit mondott: “Klassz volt.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon