MENÜ
 • Megszökött majd meggondolta magát

  Majd fél éven keresztül készült aprólékos munkával egy fegyenc, aki miután végre kiszabadult a börtönből, meggondolta magát.

  Carlos Garcia gyilkosság miatt ül egy új-mexikói börtönben, ahonnan múlt héten sikerese megszökött egy borotvapenge és néhány jégkrémpálcika segítségével. Viszont ahogy kiszabadult, rájött, hogy nem ez volt élete legnagyobb ötlete.

  A rendőrség elmondása szerint Garcia körülbelül öt hónapban keresztül készült tettére. A folyamathoz használt még műanyagot, újságpapírt és rengeteg plusz jégkrémpálcikát, hogy a lassan eltávolított ablak helyét eldugja.

  “Az utóbbi 14 évben, míg itt dolgoztam még találkoztam ilyen balesettel, mint ez” – nyilatkozta Mike Stone, a helyi rendőrség egyik tisztje.

  A beszámolók szerint Garciát a börtönön kívül találták meg augusztus 20-án. Először azt vallotta, hogy fogalma sincs, hogyan került oda és hogy néha őrült dolgokat csinál tudatán kívül. Később viszont bevallotta tettét.

  Az ablakból ágyneműi segítségével leereszkedő Garcia mellesleg miután leért a földre, azonnal meggondolta magát és még visszamászni és megpróbált, sikertelenül. A börtön dolgozói szerint a szökés amúgy sem lett volna sikeres: Garciának még rengeteg ellenőrzési ponton kellett volna átjutnia.

  A férfi mellesleg 55 éves életfogytiglani börtönbüntetését tölti itt 2005 óta, mert 2000-ben megölt egy férfit és egy nőt.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon