MENÜ
 • Mégsem válik Orlando Bloom

  Egy hónapja röppent fel a hír, hogy a brit szépfiú, Orlando Bloom és szupermodell felesége, Miranda Kerr különváltak. A fiatal pár nyilvános turbékolása rácáfol a pletykára.

  A jóképű színész megszállott rajongói mégsem örülhetnek annyira: Orlando Bloom nem lesz szingli. Igaz, hogy csinos modell feleségével nem mutatkoznak annyit együtt a nagy nyilvánosság előtt, mint egyes sztárpárok, de attól még ugyanúgy szeretik egymást, írja a US Magazin.

  Meghitt kapcsolatukról ad tanubizonyságot az a képsorozat is, amely pénteken készült róluk Los Angelesben. Miranda csókkal üdvözölte férjét, aki két év házasság után is kinyitja előtte a kocsiajtót, a tekintetükön is látszik, mennyire szerelmesek egymásba.

  “Karácsony előtt Miranda keresztül-kasul repülte a világot, hiszen dolgozott, Orlando pedig két filmet is forgat egyszerre, érhető hát, hogy nem lehet őket együtt látni” – árulta el a szupermodell egyik barátnője. A brit színész 2010-ben vette feleségül az ausztrál modellt, nem sokkal később pedig megszületett az első gyermekük is, Flynn, aki most huszonhárom hónapos.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon