MENÜ
 • Mégsem műtik Sehit

  Orvosa elhalasztotta az implantátumcserét.

  Írtunk már róla korábban, hogy a ValóVilág szenvedélyes nőjének már korábban is voltak fájdalmai, de csak a kiesés után fordult orvoshoz. Kiderült, hogy az egyik implantátum fala vészesen elvékonyodott, az ipari szilikontól pedig már pár nyirokcsomója is megnagyobbodott. Orvosa keddre időzítette az operációt, hogy minél előbb eltávolítsák a betiltott PIP-típusú szilikonbetétet, ám végül úgy döntött, nem kockáztat, és bekér a lánytól még egy vizsgálati leletet.

  „Szeretnék már túl lenni ezen az egészen. Persze most is ideges leszek, ha eszembe jut, hogy az orvosom, aki anno megműtött, egy szót sem szólt arról, hogy bajban vagyok az ő pénzéhessége miatt, de már inkább csak szép csendben bosszankodom, aggódom, és várom, hogy vége legyen ennek az egésznek. Úgy volt, hogy kedden kicserélik, de az új orvosom biztosra szeretne menni, és elküldött még egy vizsgálatra – mesélte Seherezádé.

  Elárulta, hogy az ultrahangvizsgálat eredménye nem felelt meg a mostani orvosának, mert nem mutatott ki valamit olyan részletesen, amennyire kellett volna. Azért fontos megismételnie, nehogy a műtét közben érjék az orvosát meglepetések a melle állapotát illetően. Reméljük, még egy aggodalmakkal teli hét után mindenki megnyugodhat.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon