MENÜ
 • Megnősült VV Béci

  A ValóVilág egykori játékosa, manapság pedig már inkább Young-G-ként ismert Béci feleségül vette kedvesét, Gazdig Adriennt. A szerelmesek szombat délután esküdtek örök hűséget egymásnak.

  Igazi reality történelmet írt a pár, ugyanis szerelmük nemcsak kiállta a villalét megpróbáltatásait, de azt meg is erősítette a bezártság. Kapcsolatuk ezután sem futott zátonyra, és eljött, aminek el kellett jönnie: a fiatalok a legnagyobb titokban, családtagjaik és barátaik jelenlétében, polgári szertartáson házasodtak össze, amit hajnalig tartó lagzi követett. Boldogságát az ifjú férj a közösségi oldalán egy meglehetősen pikáns képpel illusztrálta.

  Hozzáfűzte még: “Ma van életem legszebb napja! Lezárok egy korszakot, és egy újabb indul el! Egy sokkal szebb élet! Szeretlek, kedves!”

  Az esküvőről kevés részlet látott napvilágot, de annyi bizonyos, hogy a menyasszony hófehér ruhában, sugárzó boldogsággal állt az anyakönyvvezető elé.

  “Tizenhárom éve ismerem, minden gondolatát, mozdulatát, szavát előre tudom. Benne látom a gyermekeim apját” – mondta korábban a leánykérésről Adrienn.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon