MENÜ
 • Megnősült Berki Krisztián

  Nem halogatta tovább a döntést az olimpiai bajnok sportoló: elvette kedvesét.

  Hivatalos Facebook-oldalán jelentette be Berki Krisztián, hogy hároméves ismeretség után feleségül vette élete társát, Gál Máriát. Méghozzá nem is akárhol: a ceremóniára Kubában került sor, ahol a Londonban lólengésben olimpiai bajnoki címet nyert tornász és az egykori tékvandóversenyző nászútként az elmúlt heteket töltötte.

  Krisztián aranyérme után Mária a következőt nyilatkozott kettejük kapcsolatáról:

  “A sportolómúltam abszolút alkalmassá tesz arra, hogy megértsem Krisztián céljait, álmait, elfogadjam életvitelét. Sőt, azt mondhatom, hogy ő valósítja meg az én álmaimat is, hiszen én is olimpiai bajnok akartam lenni, de nekem nem sikerült, már abbahagytam a sportot. Vagyis a részemről ez soha nem volt áldozat, amiben tudom, segítem. Megérte, hiszen így is kijutottam egy olimpiára – ha nem is versenyzőként –, és egy számomra nagyon fontos aranyéremnek örülhetek.”

  Akkor még Mária részéről nem került szóba a házasság gondolata, csak arra utalt, hogy ha túl lesznek a kötelezettségeket, az év végén elutaznak hosszabb időre. Nos, túlteljesítették a terveiket. Viszont Krisztiánban már az olimpia után felmerült a gondolat, hogy feleségül veszi párját.

  “Szeretnénk összeházasodni, de a részleteket nem tudjuk még. A babakérdés is sok mindentől függ. Hiszen a torna mellett alig látnám a gyermekemet, nem akarom, hogy a tévéből ismerjen, viszont nem szeretnék idős szülő lenni, aki nem tud részt venni a saját gyereke mindennapjaiban.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon