MENÜ
 • Megmérgezte barátnőjét, hogy az elvetéljen

  Embertelen tettre vetemedett egy kegyetlen étteremtulajdonos. Több alkalommal is megmérgezte terhes barátnőjét, hogy elveszítse gyerekét.

  Joshua Woodwardot  több rendbeli gyilkossággal vádolja a Los Angeles-i bíróság. A férfi állítólag többször is megmérgezte a barátnőjét csak azért, hogy az elvetéljen a közös gyermekükkel.

  A több étteremmel is rendelkező vállalkozó már három évvel ezelőtt letartóztatták, amikor egy nő gyanús körülmények között elvesztette gyermekét a terhessége 13. hetében. Woodward ellen akkor nem volt elég bizonyíték, így a nyomozók kénytelenek voltak szabadon engedni. Az ügyészek most újra elővették az ügyét, miután a barátnője bejelentkezett a Los Angeles-i nyomozókhoz és azt állította nekik, hogy ismeretlen porszerű anyaggal több alkalommal is megdörzsölte a bőrét.

  A nő ezek után kezdett gyanakodni, hogy kapcsolatban vannak ezek az esetek azzal, hogy ő többször is elvetélt. A zsaruk a házkutatás során misoprostolt találtak, ami eredetileg fekélyek kezelésére szoktak használni, de a gyógyszer dobozán külön felirat figyelmeztet a méhösszehúzódás veszélyeire – írja a KTLA.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon