MENÜ
 • Megmérgezte barátnőjét, hogy az elvetéljen

  Embertelen tettre vetemedett egy kegyetlen étteremtulajdonos. Több alkalommal is megmérgezte terhes barátnőjét, hogy elveszítse gyerekét.

  Joshua Woodwardot  több rendbeli gyilkossággal vádolja a Los Angeles-i bíróság. A férfi állítólag többször is megmérgezte a barátnőjét csak azért, hogy az elvetéljen a közös gyermekükkel.

  A több étteremmel is rendelkező vállalkozó már három évvel ezelőtt letartóztatták, amikor egy nő gyanús körülmények között elvesztette gyermekét a terhessége 13. hetében. Woodward ellen akkor nem volt elég bizonyíték, így a nyomozók kénytelenek voltak szabadon engedni. Az ügyészek most újra elővették az ügyét, miután a barátnője bejelentkezett a Los Angeles-i nyomozókhoz és azt állította nekik, hogy ismeretlen porszerű anyaggal több alkalommal is megdörzsölte a bőrét.

  A nő ezek után kezdett gyanakodni, hogy kapcsolatban vannak ezek az esetek azzal, hogy ő többször is elvetélt. A zsaruk a házkutatás során misoprostolt találtak, ami eredetileg fekélyek kezelésére szoktak használni, de a gyógyszer dobozán külön felirat figyelmeztet a méhösszehúzódás veszélyeire – írja a KTLA.

  Ajánló

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő

  Magyarországra látogat Flo Rida

  Újabb külföldi sztárokat jelentett be a Sound