MENÜ
 • Meglopta saját magát egy nő

  Két éven át csapolta meg saját bankszámláját a balszerencsés asszony.

  A fodrászként dolgozó hölgy, két éven keresztül utalt havi rendszerességgel 1000 fontot, egy ismeretlen bankszámlájára, természetesen tévedésből tette mindezt. Az ismeretlen bankszámlája és saját bankszámlaszáma között 1 szám eltérés volt, ennek köszönhető a hibák sorozata.

  A két év alatt majdnem 10 millió forintos összeg ütötte az szerencsés számlatulajdonos markát, aki azonnal le is vette egy automatában a kapott összeget. A fodrásznő bevallása szerint több mint 26 ezer fontot utalt összesen, tehát volt olyan hónap amikor többször is utalt.

  Amint ráébredt tévedésére azonnal a pénzintézethez fordult problémája orvoslásáért. Azonban a bank nem érzi magát felelősnek a történtekért. Egyébként szívesen visszautalnák a rossz számlára irányított összeget, de mivel arról nyomtalanul eltűnt így nem tudnak mit tenni. A helyi bankfiók vezetője szerint, ha a nő kárát megtérítenék, az csak újabb csalási kísérletekre adna okot. Az adatvédelmi törvényre hivatkozva sajnos az ismeretlen számlatulajdonos kilétét sem hozhatják nyilvánosságra. Így a megsértett asszony nem tud kihez fordulni.

  Ajánló

  Ezek voltak az évtized legnézettebb videoklipjei

  Egy csodálatos filmet mutatott be a Sziget: Wherever You Go

  A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre