MENÜ
 • Meglopta saját magát egy nő

  Két éven át csapolta meg saját bankszámláját a balszerencsés asszony.

  A fodrászként dolgozó hölgy, két éven keresztül utalt havi rendszerességgel 1000 fontot, egy ismeretlen bankszámlájára, természetesen tévedésből tette mindezt. Az ismeretlen bankszámlája és saját bankszámlaszáma között 1 szám eltérés volt, ennek köszönhető a hibák sorozata.

  A két év alatt majdnem 10 millió forintos összeg ütötte az szerencsés számlatulajdonos markát, aki azonnal le is vette egy automatában a kapott összeget. A fodrásznő bevallása szerint több mint 26 ezer fontot utalt összesen, tehát volt olyan hónap amikor többször is utalt.

  Amint ráébredt tévedésére azonnal a pénzintézethez fordult problémája orvoslásáért. Azonban a bank nem érzi magát felelősnek a történtekért. Egyébként szívesen visszautalnák a rossz számlára irányított összeget, de mivel arról nyomtalanul eltűnt így nem tudnak mit tenni. A helyi bankfiók vezetője szerint, ha a nő kárát megtérítenék, az csak újabb csalási kísérletekre adna okot. Az adatvédelmi törvényre hivatkozva sajnos az ismeretlen számlatulajdonos kilétét sem hozhatják nyilvánosságra. Így a megsértett asszony nem tud kihez fordulni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon