MENÜ
 • Meglepi buli a volt X-Faktorosnak

  Jól sikerült Vastag Csaba 30. szülinapi bulija. Az énekes szombattól erősíti a harmincasok táborát, és bár egyáltalán nem örült ennek a ténynek, azért rendesen megünnepelte, ahogy azt illik.

  A tavalyi X-Faktor győztese érdekes és egyben furcsa módon úgy érzi, nem sokat ért el eddigi életében. Azért lennénk egy páran, akik elég valószínűen vállalnánk, hogy egy tehetségkutató győzteseként legyünk ismertek…

  “Álmatlanul forgolódtam egész éjjel, és arra gondoltam, milyen keveset értem el eddig. Tíz év oly könnyen elszállt, mire feleszmélek, már negyven leszek – magyarázta az énekes, mielőtt belépett a belvárosi szórakozóhelyre, ahol háromszáz női rajongó torkából tört elő egyszerre a sikoly.

  A buli meglepetés része mondhatni tökéletesre sikeredett, hiszen Csaba egyáltalán nem számított ilyen fogadtatásra. Csak annyit tudott, hogy a szüleivel ebédel, majd közönségtalálkozóra jön. A meglepett sztár kiosztott vagy ezer puszit – akadt, aki repetázott –, majd minden egyes rajongótól átvette a neki szánt ajándékot.

  “A férjem kissé féltékeny Csabára, de mit tegyek, ha egyszer ő annyira jó!” – lelkesedett Gurzóné Csajbók Zsuzsanna, az egyik ajándékozó. A nap végére többkilónyi személyes üzenet, csoki és plüssállatka gyűlt össze, plusz rengeteg adomány, amit egy hajléktalanszálló kapott meg.

  Hogy ezek után mit gondolt Csaba a harmadik évtized eléréséről? “Le vagyok döbbenve. Lehet, hogy mégsem olyan borzasztó harmincévesnek lenni?” – kérdezte Csaba, már amikor éppen kilátott a rajongók gyűrűjéből.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon