MENÜ
 • Meglepetés nélkül marad a One Direction

  Eddig még egy karácsonykor sem adtak ajándékot egymásnak.

  Hamarosan itt a december, amely egyben azt is jelenti, hogy közelednek az ünnepek, többek között a karácsony. Ilyenkor az emberek többsége megajándékozza szeretteit, rokonait, legkedvesebb barátait. A különleges nap apropóján Liam Payne, a One Direction énekese mesélt arról, ők a fiúkkal ilyenkor mit csinálnak. Mint kiderült semmit. Biztos nem az anyagiakon múlik!

  Annak ellenére, hogy már azért egy jó ideje ismerik egymást és állítólag igen jó barátok, hiszen vitákról nem igazán szoktunk hallani, eddig még egy karácsonykor sem adtak ajándékot egymásnak. Liam például azzal humorizált, hogy túlságosan lusta ajándékokon törni a fejét.

  “Ha valamelyikünknek születésnapja van, én akkor is mindig kések az ajándékkal. A fiúk valamennyien békés ünnepeket terveznek, valószínűleg családi körben. Ez azt jelenti, hogy a főbb programok az ivás, evés és rengeteg alvás. Hogy aztán kipihenten, újult erővel vágjanak neki a 2013-as évnek, ami minden bizonnyal az ideihez hasonló sikereket tartogat számukra.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon