MENÜ
 • Meglepetés, lelkesedés és sokk az Oscar-jelölésekről

  Megszólaltak a színészek

  Január 16-án hozták nyilvánosságra a listáját azoknak a művészeknek és alkotóknak, akik esélyt kaptak arra, hogy március elején bezsebelhessenek egyet a hatalmas elismeréssel járó arany szobrocskák közül. (A teljes listát ITT olvashatod.)

  Bár biztosak lehetünk abban, hogy sokan már a kihirdetés előtt megírták köszönőbeszédeiket, és gondosan eltervezték, melyik divatház kreációjában vonulnak majd végig a vörös szőnyegen, a jelöltek listája nem csak nekünk okozhatott meglepetést. A tizennyolc alkalommal jelölt, és három díjjal büszkélkedő Meryl Streep (Augusztus Oklahomában – Legjobb női főszereplő) csütörtöki interjújában elmondta, nem is számított a jelölésre.

  maryl

  Bármennyire is hihetetlennek tűnik, a színésznő hitt azoknak az újságíróknak, akik szerint nem volt esélye, mivel már „lejárt lemez”. Azonban nem csak saját sikere lepte meg, hanem az is, hogy néhány név lemaradt a listáról. Sokként érte az, hogy Emma Thompson és Tom Hanks nem szerepeltek az esélyesek között.

   julia

  Julia Roberts egy „életre szóló élményként” beszélt saját jelöléséről, amit a Legjobb női mellékszereplő kategóriában kapott, a már említett Augusztus Oklahomában című filmben nyújtott teljesítményéért. Az Amerikai botrány női főszereplője, Amy Adams pedig azt nyilatkozta: „Nagyon megtisztelőnek érzem azt, hogy ilyen inspiráló színésznőkkel együtt jelöltek. Gratulálok az Amerikai botrány és A nő stábjának, hihetetlenül büszke vagyok arra, hogy része lehetek ennek a két filmnek.”

  A díjátadót, ami az egész filmes világot lázban tartja, 2014. március 2-án tartják, a házigazda nem más, mint az amerikai televíziózás egyik legnépszerűbb alakja, Ellen DeGeneres lesz.

  ellen

  Alex

   forrás: uk.eonline.com ; people.com 

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon