MENÜ
 • Megkéselte nyugdíjas szeretőjét

  Kiskorú szeretője durván elbánt a 60 éves nagyszebeni férfival. A nyugdíjast több késszúrással szállították a megyei kórházba.

  Az este romantikus vacsorával indult, azonban horrorba fulladt. A tizenéves lány szerelméhez, a nála jóval idősebb bácsihoz ment, aki gyengéd érintésekre várt a tini részéről, ehelyett az ellopni készült a szekrényben tartott pénzét.

  Miután rájött, hogy megvezették, a férfi hívta a rendőrséget, hogy a hatóságok kezére adja a csalót. A lány erre is fel volt készülve, elővette a táskájából a bicskáját, és többször is megszúrta állítólagos szerelmét – írta meg a Manna.

  Négy életveszélyes döfést mért a férfira, akit kórházba szállítottak, és sürgősségi műtétekkel mentették meg a haláltól. A kivizsgálás eddigi eredményeiből tudjuk, hogy már régóta szerelmes párt alkotott a 16 éves lány és majdnem négyszer idősebb barátja. A lány nem ismeretlen a rendőrök előtt, árvaházban nőtt fel, majd nevelőszülőkhöz került, ahonnan többször is megszökött. Súlyos testi sértéssel és rablással vádolhatják a kiskorút.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon