MENÜ
 • Megjelent Iggy Azalea legújabb száma, a Mo Bounce

  Március 23-án debütált Iggy Azalea Mo Bounce című száma, az első single a hamarosan megjelenő második nagylemezéről, a Digital Distorsion-ről.

  Iggy Azalea 2014-ben robbant be a köztudatba, és az év egyik sikersztorijaként tartják számon: számtalan díjat nyert, köztük négy Grammy-t. Fancy című száma ötszörös, a Black Widow háromszoros, a Problem hatszoros platina eladást generált.

  Fancy című száma 20 országban volt toplistás, új rekordot állítva 7 hétig vezette a Billboard Hot 100 listáját, továbbá 16 hétig a Hot R&B/Hip-Hop Songs chartot, és 18 hétig a Hot Rap Songs Chartot. Ezen felül a Billboard a nyár slágerének kiálltotta ki 2014-ben, az iTunes a legjobb dalnak választotta, ezt a számot hallgatták 2014-ben legtöbbet a Spotify-on, és a klip a legnézettebb videó volt az évben.

  Amíg a Fancy első helyen állt, a Problem második helyre került a Hot 100-ban, újabb rekordot álltva – a Beatles óta először neki sikerült megszerezni az első két helyet a Billboard Hot 100-as listáján.

  A most megjelent Mo Bounce sem okoz csalódást, az Iggytől megszokott igazi hamisítatlan twerkelős sláger született, aminek klipjét Hong Kongban forgatták Lil Internet rendezésében, és az elmúlt percekben debütált Youtube-on. Vigyázat, rengeteg seggrázást tartalmaz!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon