MENÜ
 • Megjelent Fábián Janka Adél és Aliz című regénye

  A történelmi-romantikus irodalom ma is izgalmas kombináció: Fábián Janka regényei lebilincselően izgalmas romantikus történeteket mesélnek el, miközben egy-egy különleges történelmi korba kalauzolják el az olvasót

  Fábián Janka legújabb regénye is beilleszthető abba a történelmi-romantikus műfajba, melynek a szerző az egyik legelső és legsikeresebb hazai képviselője. Az Adél és Aliz  történetében talán ismét kicsit kevésbé hangsúlyosan van jelen a történelmi szál, de természetesen a háttérben itt is megjelennek a jól, vagy éppen kevésbé ismert történelmi események, mint például a Kommün bukása, a bethleni konszolidáció évtizede, az izgalmas, és tragikomikus frankhamisítási botrány, majd az 1929-ben kitört Világválság, ami alapjaiban rázta meg a korabeli társadalmat és gazdaságot (akárcsak a napjainkban zajló). Ezek az események azonban, ahogyan egy-két valóságos történelmi figura is, jobbára a háttérben maradnak, nem ők a könyv „főszereplői”.

  Ezúttal a szerző ismét inkább az emberi kapcsolatokra és érzelmekre fókuszál, a két női címszereplővel a középpontban, tabutémákat döntögetve, izgalmas, néha bizarr szerelmi háromszögekkel, titkos viszonyokkal, hosszú évekig forralt bosszútervekkel. A romantikus, néha meghökkentő, vagy akár megható, váratlan fordulatokkal telitűzdelt történetek rajongói ezúttal sem fognak csalódni a regényben.

  Fábián Janka a Könyvfesztiválon április 20-án, szombaton 16.00 órától az Ulpius-Ház Könyvkiadó standjánál dedikálja nyolcadik regényét.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon