MENÜ
 • Megjelent az új X-akták 21 perces előzetese

  Már csak egy hónap.

  Van felesleges 21 percetek? Ha igen, érdemes megnézni ezt az új és bőséges betekintést az X-akták visszatérésébe. A kulisszák mögé betekintést nyújtó kisfilmben feltűnik David Duchovny és Gillian Anderson is, hogy meséljen a rajongóknak Mulder és Scully ügynök visszatéréséről a képernyőre. Chris Carter, a készítő, és stábja nyilatkozataival vegyítve, a videó bemutatja az univerzummal először találkozó újoncokat, miközben a veteránok belemélyednek az előttük álló rejtélybe.

  Ahogy a limitált sorozat készítője, producere és rendezője, Glen Morgan elárulta, különálló részeket kapunk majd, amelyek egyben építik a mitológiát. “Tudtuk, hogy az első és a hatodik mitológiaépítő epizód, a középsők pedig különállók lesznek, ez az amivel Jim Wonggal és Darin Morgannel álltunk elő,” nyilatkozta.

  “Szeretnénk eleget tenni a mitológiájának,” visszhangozta Duchovny, “és aztán ottlesznek a különállók, a különállók közül pedig lesz olyan, amelyik viccesebb, mint a többi.”

  Az újraélesztésben feltűnik majd Joel McHale (Balfékek), Robbie Amell (The Flash), Lauren Ambrose (Sírhant művek), Annabeth Gish (A híd), Annet Mahendru (Foglalkozásuk: amerikai), Rhys Darby (Slágermájerek), Kumail Nanjiani (Szilícium-völgy), és William B. Davis is visszatér a Cigarettázó Férfi képében.

  Az X-akták kétéjszakás programmal tér vissza. Az első január 24-én, vasárnap, a második pedig 25-én, hétfőn kerül adásba.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon