MENÜ
 • Megint nagyon balhézott VV Éva

  Megtépték a haját, ő pedig égő cigit nyomott el egy lányon.

  Baukó Éva megint illuminált állapotban került konfliktusba. A ValóVilág negyedik szériájának nem éppen csendes, békülékeny modoráról ismert játékosa már a budapesti szórakozóhelyre érkezésekor is felhívta magára a figyelmet: elbotlott a lépcsőn, és azonnal hasra esett. Többen úgy gondolták, hogy ittasan érkezett szórakozni.

  A Supernem-koncert közben pedig végig égő cigarettával hadonászott, tűsarkú cipőjével mások lábára taposott, végül valaki megelégelte a dolgot…

  „Két hölgy lábára is rátaposott tánc közben a tűsarkújával. Mivel nem kért bocsánatot, az egyik lánynál elszakadt a cérna, megfogta Évát a hajánál fogva, és leráncigálta a földre egy látványos mozdulattal. Utána Éva felállt, és lökdösődni kezdett az elkövetővel, majd az égő cigijét is elnyomta a lány kezén. Ezt követően közelharc alakult ki köztük, amelynek a végén Évát egyszer vállon, majd alkaron harapták. Ezen a ponton szétlökdöstük a verekedő lányokat” – mesélte egy szemtanú.

  Éva elég szűkszavúan nyilatkozott az esetről, valószínűleg az alkoholos befolyásoltság alatt nem tűnt akkora problémának: “Akadt egy kis nézeteltérésem, de nem akarok ezzel foglalkozni, nem vagyok túl jól”.

  Ezután kirohant a szórakozóhelyről, és telefonálgatni kezdett, hogy vigyék át egy másik buliba. Miután senki nem jött érte, visszatért a verekedés színhelyére, és tovább bulizott, mintha mi sem történt volna.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon