MENÜ
 • Megint börtönbe kerülhet Stohl

  Könyve máris bajba sodorta a színészt: két év börtön is várhat rá.

  A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága feljelentést tett nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás és jó hírnév megsértése miatt a színész ellen. A Magyar börtönpokol című könyv ugyanis sokszor tett említést kínzásokról, rabverésről és alázásokról is.

  A sztár és a kötet írója szerint közös művük „kordokumentum a magyar börtönök rideg valóságról”, azonban az ott leírtakat bíróság előtt is bizonyítaniuk kell. Márpedig több sztoriról is kiderült, hogy kicsit sántít. Többek között Buci szerint az ő panaszkodása miatt történt rovarirtás a börtönkörletében, ám valószínű, hogy személyének fontosságát kicsit túlértékelte a színész. A fegyintézet ugyanis olyan dokumentummal rendelkezik, mely rögzíti a rovarirtási szolgáltatás megrendelését még mielőtt Stohl a körletébe érkezett volna. Valamint a “gyilkos fegyőrről” szóló rész is hagy maga után nemi kívánnivalót, mert az állás betöltéséhez büntetlen előéletet igazoló erkölcsi bizonyítvány szükséges.

  Már csak az a kérdés, hogy mire számíthat a színész. Könyve sajtótájékoztatóján ugyanis lovagiasan magára vállalta a felelősséget.

  “Stohl Andrásnak minden könyvében szereplő, kifogásolt tényállítását bizonyítania kell a bíróság előtt, különben elvileg visszakerülhet a börtönbe, mert a büntető törvénykönyv kétéves szabadságvesztés kiszabását teszi lehetővé súlyos rágalmazásért. Igaz, az ítélkezési gyakorlatunkban eddig általában csak pénzbüntetést szabtak ki – mondta Magyar Gábor ügyvéd.

  Szóval feltehetően az amúgy is anyagi gondokkal küzdő színészre még várhat egy többmilliós kártérítéssel járó elmarasztaló ítélet.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon