MENÜ
 • Megható barátságot kötött az autista lány és a vak csirke

  A vak csirke élete nem sokon múlott. Chooky Wooky a család úszómedencéjébe pottyant, ám gazdája hosszú ideig küzdött házi kedvence életéért, aki végül megmenekült a halál torkából.

  A Chooky Wooky névre hallgató csirke a Sydney-ben élő Rapóék házi kedvence. Az állatot igencsak szoros kötelék fűzi a család 14 éves, autista gyermekéhez, Raynához. A napokban azonban az imádott szárnyas majdnem életét vesztette. A vak Chooky Wooky ugyanis véletlenül beleesett a család úszómedencéjébe. Amikor az anyuka, Roberta észrevette, hogy kislánya szeme fénye fulladozik, azonnal cselekedett.

  A nő elkezdte pumpálni a madár mellkasát, és amikor már majdnem feladta a reményt, akkor Chooky Wooky hirtelen magához tért! Ezután az állatot megszárították, aki olyannyira hálás volt az életmentésért, hogy a következő nap egy tojást is tojt örömében. A vak baromfi semmilyen agyi károsodást nem szenvedett, így továbbra is boldogan élhet.

  baratsag

  “Ő az én kicsikém. Én neveltem fel, én etetem, nagyon szeretem őt. Ő egy csodacsirke” – nyilatkozta Rayna Rapo szavait, akinek nagyon sokat segít a madárka autizmusa kordában tartásában.

  Léteznek még különleges – avagy különös – barátságok. Olvass a férfiról, aki még feleségénél is jobban szerette házi kedvencét, legalábbis erről ad tanubizonyságot, hogy az ebet mentette ki először az asszony helyett… Továbbá ne hagyd ki a kisbaba és a Golden Retriever kölyök első találkozásáról készült videót, illetve olvass a kiscicát örökbe fogadó bulldog megható történetéről.

  (Forrás/kép: Sydney’s Daily Telegraph)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon