MENÜ
 • Meggyilkolták, mert nem ment hozzá unokatestvéréhez

  A nő nem a rokonsági kapcsolat, hanem szélsőséges politikai nézetei miatt utasította vissza saját unokatestvérét. A dolognak azonban brutális gyilkosság lett a vége.

  A sokkoló gyilkosságnak áldozatul esett pakisztáni nő szülein keresztül kapta a házassági ajánlatot a 26 éves rokontól, de visszautasította, mert szerinte a férfi túlságosan szélsőséges politikai nézeteket vall – írja az Express Tribune.

  A visszautasítás után a férfi egy hétig fenyegette, amit félve el is panaszolt szüleinek. Egy időre szeretett volna arra az egyetemi szállásra beköltözni, ahol botanikusnak tanult, de szülei azt mondták, maradjon csak itthon, mert nem tudnák fizetni a lakbért.

  Mint utólag kiderült, ez talán végzetes hiba volt részükről. Éppen az egyetemről ment haza, amikor az elborult agyú férfi feltartóztatta a családi ház ajtajánál.

  Még utoljára megkérdezte tőle, hogy hajlandó-e megváltoztatni a döntését és hozzámenni feleségül. Miután a nő újra nemet mondott, elővette a fegyverét és hatszor belelőtt a tehetetlen nőbe, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.

  A rendőrséget a szemtanúk hívták ki, de előtte alaposan megverték a férfiasságában valószínűleg erősen sértett gyilkost.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon