MENÜ
 • Megfestette, aztán hozzáment

  Mikor egy álom tényleg valósággá válik

  Chloe Mayo hosszú éveken át volt szingli. De így sem tétlenkedett, például komoly tehetséget mutatott a festőművészetben. Egy alkalommal például saját párkapcsolati vágyait örökítette meg a vásznon. Amint azt Ti is láthatjátok, épp hozzábújik álmai férfijához egy romantikus éjjelen. A képet aztán eltette, majd úgy döntött, hogy álmodozás helyett a tettek mezejére lép, és pár héttel később feliratkozott egy internetes társkeresőre.

   

  Az online ismerkedés során aztán megismerkedett bizonyos Michael Goemannel, aki Mayónál egy évvel fiatalabb. Két hónapig csetelgettek, mire a kapcsolat odáig komolyodott, hogy elhatározták találkoznak a való életben is. A hölgynek a randevútól leesett az álla! Kiderült ugyanis, hogy Goeman szinte megszólalásig hasonlít arra az álomférfira, aki az ő szingli múltjában alkotott festményén szerepel. Mayo első reakciója az volt, hogy eldugta a képet az ágy alá, amikor új szerelme először ellátogatott a lakására, mert attól tartott, hogy ha Goeman meglátja az olajfestményt, azt hiszi majd, hogy új macája teljesen megőrült, hogy ilyen képeket készít róla.

  Mayo egy hét elteltével azonban meggondolta magát, és megmutatta a festményt barátjának, aki a tagadhatatlan hasonlóság ellenére sem fogta menekülőre a dolgot, kitartott művészi vénával megáldott barátnője mellett. Sőt, nemcsak kitartott, másfél év után megkérte a kezét, és az esküvőre tavaly sor is került. Szép történet, nem?

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő