MENÜ
 • Megették társaikat, hogy életben maradjanak

  Két társuk fogyasztotta el azokat a férfiakat, akikkel együtt hetekig a jég fogságába estek egy szibériai halászhajón. Az egyik áldozat felesége nem tehet mást, így bepereli a két elkövetőt.

  Észak-szibériába indult halászni négy középkorú férfi, ám hajójuk elsüllyedt, ők pedig két hónapra a jég fogságába ragadtak. Egy szakadt vadászkunyhóban húzták meg magukat, ám mikor kifogytak minden tartalék ennivalójukból, gyalog indultak el a jégmezőkön –  írja a dreamindemon.com.

  Eltévedtek, és mikor egy mentőhelikoter megtalálta őket, már csak ketten voltak. Az egyik férfi teljesen eltűnt, egy másiknak, Andrej Kurocskinnak pedig csak néhány testrészét találták meg. A két életben maradt halász elismerte, hogy a túlélésért megették társaikat, bár állítják, nem ők ölték meg őket, mindössze a holttesteket ették.

  Andrej felesége azt szeretné, ha a két túlélő halász megbűnhődne. Mivel a gyilkosságot lehetetlen bizonyítani, az orosz törvényekben pedig nem esik szó kannibalizmusról, Olga most polgári peres úton akar elégtételt venni azért, ami a férfi testével történt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon