MENÜ
 • Megerőszakolta és felgyújtotta

  Újabb brutális gyilkosság - elcsábított, megerőszakolt, majd felgyújtott egy 14 éves lányt egy elvetemült férfi az Egyesült Államokban.

  A 14 éves Alicia DeBolt rejtélyes körülmények között tűnt el. Néhány titokzatos sms után buliba indult a kansasi kisvárosban, akkor látták utoljára… élve. Holttestére ugyanis három nappal később bukkantak rá a várostól délre, egy aszfaltkeverő üzem közelében. Barátai videót is készítettek a lány emlékére.

  Alicia teste teljesen össze volt égve, az arcán és a bokáján ragasztószalag nyomai voltak. Mint kiderült, egy kétkezi munkából élő, beteg lelkületű férfi csábította el, aki azóta a megszállottja volt, hogy meglátta. Egy születésnapi partin találkoztak először, amit a 38 éves Adam Joseph Longoria az akkori barátnőjének rendezett. A nő jelenléte ellenére a férfi hevesen flörtölni kezdett a 14 éves lánnyal, hogy elcsalja magával. Mint később kiderült, onnantól kezdve több tucat üzenetet küldött neki, és többször is megpróbálta a kocsijához csábítani.

  A Daily Mail szerint a lány eltűnésének estéjén Longoria fél gallon benzint vett, amit az üzlet biztonsági kamerái is rögzítettek. Ezt öntötte rá a szerencsétlen lányra, hogy felgyújtsa, miután végül elcsábította és megerőszakolta.

  A tárgyaláson Longoria tagadta a nemi erőszak és a gyilkosság vádját, pedig tekintélyes priusza van. A lány elrablása előtt alig 3 hónappal engedték ki a börtönből, ahol 7 évet töltött erőszakért és rablásért. Ha elítélik, a férfi életfogytig tartó szabadságvesztést kaphat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon