MENÜ
 • Megérkeztek első interjúnik az X-Faktor sztárjaival

  Holnap elindul első nagy interjúdömpingünk az X-faktor versenyzőivel!

  Stábunk is ellátogatott az X-Faktor harmadik szériájának első sajtótájékoztatójára, ahol a zsűri tagjait már ismerősként köszönthettük és megismerkedhettünk azokkal az énekes-jelöltekkel is, akik mostantól szombatonként szórakoztatni fognak minket.

  Holnap, vagyis szerdán a tehetségkutató lányait mutatjuk be nektek. A délután folyamán megnézhetitek interjúnkat Malek Miklóssal, mentorukkal és két versenyzőt is sikerült elkapnunk. Dana a három lány közül Antal Tímeát és Csobot Adélt kapta mikrofonvégre.

  Csütörtökön jönnek a fiúk. Fehér Zoltánnal és Oláh Gergővel Dana készített egy-egy interjút, de elkaptuk a lányok kedvencét, Szabó Dávidot is, aki szó szerint edz fellépésére.

  A péntek a 28 éven felülieké, Kovács László Stone-t, a legidősebb versenyzőt Dana kérdezte ki érzéseiről és terveiről, Zámbó Krisztiánt pedig Laci vette kezelésbe kérdések szép sorával.

  Szombaton este már egy játékostól búcsúzunk, a műsort megszokott pikírt stílusunkban mi is kommentálni fogjuk élőben, de a délután folyamán még megnézhetitek Laci interjúit a Spirittel és P.J.Z.-vel, na meg Nagy Feró mentorral, aki egy szép hosszú beszélgetés során fejti ki nem csak a versennyel és versenyzőkkel kapcsolatos gondolatait, de elmélkedik egy kicsit a mai magyar zenei életről is.

  Tartsatok velünk! Képben vagyunk!

  fotó: Sajtóklub

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon