MENÜ
 • Megérkezett az Angry Birds utódja!

  A cég az Angry Birds példátlan nemzetközi sikerét meglovagolva új játékot fejleszt. Az Amazing Alex célja nemcsak a szórakoztatás lesz, hanem egyben oktató elemeket is tartalmazni fog. Hasonlóan nagy sikerű elődjéhez, az agresszív színes madarak hajigálásához, ebben a játékban is fontos szerepet fognak kapni például a fizika törvényei.

  Májusban már írtunk arról, hogy az eredetileg finn Riovo cég az Angry Birds példátlan nemzetközi sikerét meglovagolva új játékot fejleszt. Az Amazing Alex célja nemcsak a szórakoztatás lesz, hanem egyben oktató elemeket is tartalmazni fog. Hasonlóan nagy sikerű elődjéhez, az agresszív színes madarak hajigálásához, ebben a játékban is fontos szerepet fognak kapni például a fizika törvényei.

  Az Angry Birds sikere valami egészen elképesztő. A számtalan extra pályával és kiegészítővel a letöltések száma már bőven egymilliárd felett jár. Míg azonban az előbbi játék alapjáraton ingyenes volt és csak a kiegészítő extra cuccokért kellett fizetni, addig az Amazing Alex alapjáraton pénzbe kerül, átszámítva kevesebb, mint 300 forintba. Cserébe viszont nem lesznek benne elhelyezett reklámok.

  A játék egyik nagy újdonsága lesz az is, hogy itt majd mi magunk is építhetünk pályákat, sőt, akár meg is oszthatjuk ismerőseinkkel, hogy ők is élvezzék, amit a fizika törvényeiből és a rendelkezésre álló eszközökből sikerült kihoznunk.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon