MENÜ
 • Megérkezett a világ leggazdagabb rappereinek idei listája

  Íme a Forbes magazin legfrissebb összeállítása

  A Hotline Bling slágergyárosa, Drake vehette át a jól dokumentált anyagi gondokkal küzdő 50 Cent helyét a Forbes amerikai üzleti magazin idei listáján, amely a jelen leggazdagabb rappereit sorakoztatja fel.

  drake

  A torontói sztár, akinek legújabb albuma, a Views nemrég vált elérhetővé, az ötödik lett, ezzel leszorítva a Candy Shop előadóját, teljesítménye pedig zenei munkásságának, koncertkörútjainak, valamint szerződéseinek köszönhető olyan márkákkal, mint a Nike, Sprite vagy az Apple.

  puff-daddy

  Az első helyet a visszavonulását nemrég bejelentő Puff Daddy foglalja el. A rappert, aki hamarosan egy utolsó albummal és turnéval búcsúzik zenéje rajongóitól, nagyrészt üzleti tevékenysége, többek között a Ciroc vodka, saját tévécsatornája, a Revolt, a Sean John divatlánc és a Bad Boy lemezkiadó juttatták a felhozatal élére.

  2014 MTV Video Music Awards - Roaming Show

  Dr Dre, aki 2014-ben 3 millió amerikai dollárért, azaz körülbelül 816 és félmillió forintért adta el Beats vállalatát az Apple-nek, a második lett az idei névsoron, maga mögé utasítva Jay-Z-t és Birdmant. Íme a lista:

  1. Puff Daddy (750 millió dollár)
  2. Dr Dre (710 millió dollár)
  3. Jay Z (610 millió dollár)
  4. Birdman (110 millió dollár)
  5. Drake (60 millió dollár)

  Forrás: NME

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő