MENÜ
 • Megérkezett a Nickelback új klipje

  A kanadai banda legújabb lemeze, a "Here and Now" már megjelenésekor hatalmas sikert aratott, most pedig megérkezett az első klip is az albumhoz.

  Chad Kroegerék ismét fantasztikusat alkottak ezzel a lemezzel, már jó párszor végighallgattam az összes számot, és természetesen megvannak a magam kedvenc dalai is, így csak reménykedni mertem, hogy ezek közül valamelyikhez fog először elkészülni klip. És láss csodát, így is történt, a “When we stand together” volt az első, most pedig megérkezett a másik nagy kedvencem is a klip.

  A “Lullaby” egy igazán kellemes, dallamos rockvilágot hoz, melynek azonban mégis van húzása, beleteszi az ütemet a lábunkba, és hallgatás közben önkéntelenül is elkezdjük dobolni, illetve dúdolni magát a dallamot.

  A kliptől egy kicsit többet vártam, hiszen megszokhattuk az együttestől azt, hogy mindig érdekes, komoly és igazán profi alkotásokat adnak ki a kezeik közül, most azonban semmiféle körítést nem tettek a dal köré, szimplán igazából csak a zenére tettek ezzel még nagyobb hangsúlyt.

  Chadéket egyébként nemrég Kanadában négy Juno-díjra is jelölték, többek között az “Év legjobb együttese”, illetve az “Év legjobb albuma” kategóriában.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon