MENÜ
 • Megdöbbentő: Óriáskerékhez ment feleségül

  A dilis hölgynek nem ez az első szokatlan kapcsolata: repülővel és vonattal is folytatott már viszonyt, de élete szerelme mégiscsak egy Bruce nevezetű rozoga óriáskerék.

  A floridai Linda Ducharme célja, hogy élete hátralevő részét azzal az óriáskerékkel élje le, amivel tavaly házasodtak össze. A nő 1982-ben találkozott először élete párjával, és amikor éjszaka senki sem volt a vidámparkban, titkos találkákat is leszervezett magának, ami a szerkezet ölelgetésében merült ki.

  Bruce-t négy évvel később egy vihar szakította el tőle, ami miatt el kellett szállítani megjavítani. Linda szenvedett is rendesen a hiányától. Az óriáskerék azóta már forgalmon kívül van, de a nő azt reméli a házasságtól, hogy Bruce új erőre kap majd. A tárgyak iránt érzett szexuális vonzalom nem Bruce-szal kezdődött, Linda korábban egy repülőgépet és egy vonatot is szeretett már.

  dilis

  Pillanatkép a bizarr szertartásról

  A ceremónia persze nem volt hivatalos a legkevésbé sem, a hölgy barátai voltak csak jelen. Mélyen vallásos édesanyja pedig azt állítja, szerinte lányát megszállta az ördög.

  Még több megdöbbentő történetért olvass a férfiról, aki úgy kiütötte magát, hogy halottnak nézték, majd másnap reggel a hullaházban ébredt, a perverz alakról, aki szomszédja dekorációjával próbált meg közösülni, illetve arról a hölgyről, aki saját egészségét kockáztatva élt együtt egy bolhával a bőre alatt!

  (Forrás/kép: Daily News)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon