MENÜ
 • Megdöbbentő: elaludt a parkban, hullaházban ébredt a férfi

  Az 56 éves férfi utolsó emléke az volt, hogy elaludt egy padon. Ezután már arra ébredt, hogy sötétség és hideg veszi körül...

  Természetesen egyáltalán nem volt józannak nevezhető állapotban Marek Michalski, ezért is történhetett meg, hogy olyannyira öntudatlanná vált, hogy arra sem ébredt fel, amikor a mentősök vizsgálták, majd nem sokkal később már be is rakták egy hullazsákba.

  A részeg férfinak a pulzusát sem tudták kitapintani, ezért feltételezték, hogy halott, és eszerint is jártak el vele. Szerencséjére a boncolást csak másnapra tervezték, ő pedig még időben felébredt, így megúszta egy ilyen bizarr tapasztalattal.

  drunk

  Eszméletlenre ütötte ki magát

  Michalski a parkban aludt el a padon, és a járókelők hívták ki hozzá a mentőt, arra egyelőre nincs igazi magyarázat, hogyan nézhették halottnak az egyébként csak erősen ittas férfit. Ő mindesetre kártérítést követel, mert azt mondja, azóta egyfolytában az a rémálom gyötri, hogy élve felboncolják. Valahol meg tudjuk érteni…

  Még több érdekes sztoriért nézd meg a balul elsült benzinlopási kísérletről készült videót, illetve olvass arról a hölgyről, aki üzenetet hagyott tolvajának, és hihetetlen, de vissza is kapta bringáját!

  (Forrás/kép: Mirror)

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő