MENÜ
 • Megcsonkította saját unokáját

  Az elmebeteg nagyi mindkét karját levágta csupán 8 hónapos unokájának.

  A Kína Shandong tartományában történt tragédia után még mindig kórházi ápolásra szorul a 8 hónapos kisbaba. A gyerek szüleinek dolgoznia kellett, ezért a nagymamát bízták meg a kislány felügyeletével. Nagy hiba volt…

  A Daily Mail információi szerint egyelőre nem tudni biztosan, mi késztette az idős hölgyet a szörnyűségre, mivel tette után öngyilkosságot kísérelt meg, és azóta is kómában fekszik. Az egyik szomszéd látta, amikor az édesanya hazaért a munkából, és bement a lakásba. Mint mondta, 10 percbe se telt, és a nő rémülten viharzott ki az épületből.

  “Karjában tartotta vérben fürdő gyermekét, akinek mindkét keze hiányzott” – mondta a szomszéd, aki végül elkísérte a nőt a kórházba. Az édesanya a taxiból felhívta férjét, és arra kérte, hogy szedje össze otthonukban a gyermek két karját, és vigye utánuk a kórházba. Elmondta neki azt is, hogy a kisfiú nagymamája, saját anyja követte el a szörnyűséget, aki utána magával is végezni akart.

  Az orvosok 12 órán át próbálták visszavarrni a 8 hónapos gyerek karjait. Az operáció sikeres volt, de azt egyelőre nem lehet biztosan megmondani, hogy a csecsemő később teljes mértékben használni is tudja-e majd a kezeit. Csak annyit tudni, hogy még rengeteg korrekciós műtét vár rá.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon