MENÜ
 • Megbírságolták, mert túl sok virággal díszítette a sírkövet

  Agydaganat miatt vesztette el hétéves lányá Emma Townsend három évvel ezelőtt. Mikor legutóbb kiment gyermeke sírjához, teljesen ledöbbenve tapasztalta, hogy megbírságolták, mégpedig a túl sok növény miatt.

  18.700, illetve 31,200 forintra – 52 és 87 fontra – büntettek két hozzátartozót Derbyshire egyik temetőjének üzemeltetői, mert túl sok virágot helyeztek el szerettük sírján – írja a The Sun magazin.

  A 33 éves Emma Townsend 2010-ben vesztette el hétéves lányát, akinek agydaganata volt. A nő minden nap gondozza kislánya sírját, de arra álmában sem gondolt, hogy emiatt képes lenne bárki is büntetést róni rá.

  “Egyik nap egy üzenet fogadott a sírnál, amelyben az volt, hogy vétettem a temető szabályzata ellen. Iszonyatos letörtem, amikor elolvastam” – nyilatkozta a lapnak. Az asszony számára lánya sírja egy szent hely, viszont úgy érzi, a temető úgy kezeli őt és másokat is, mint akik a kocsijuknak bérelnek parkolóhelyet valahol.

  A temető üzemeltetői nem érzik, hogy kegyeletsértő lenne a büntetés, hiszen bármelyik hozzátartózónak lehetősége van arra, hogy engedélyét kérjenek arra, hogy egynél több virágot helyezhessenek el a sírnál. Megoldás még nem született erre a kínos helyzetre.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon