MENÜ
 • Megasztár – a negyedik élő adás

  Az élő adás percről percre. Csípősen, cinikusan, kedvesen!

  Újra itt vagyunk, megint eltelt egy hét, szaladnak ezek mint lányok hétfőn a locsolók elől.

  A hetet egy dorgálással kezdjük, Bozont bizony mulatott, kirúgott a hámból, ami nem biztos hogy a legjobb döntés volt. Mindenesetre semmi baj nincs, tetkó lett, szidás is, de Kristóf újra a mi emberünk, mostantól jófiú lesz. Dala, mely a vezérlőből indult, a közönségen ment keresztül és a színpadon végződött, tökéletesen sikerült, Falusi Mariann szerint énekileg is jó volt pozícionálva és az egész jól volt kitalálva. Bochkor eddig ezt nem tudta elképzelni színpadon, most látja, hogy is kell ezt. A többi zsűritag inkább azért haragszik, mert ők nem mehettek bulizni. Így mulat a magyar, na! Claudián amúgy jól áll a kék, Kristófot pedig várják a többiek.

  Jön Andrea, aki boldog, ezt mi is látjuk interjúinkon. Andrea haja barna lett, ruhája dívás, dala pedig Beyoncé Listen című slágere. A hangok szépen pörögnek, a kis fátyol szépen leng, a közönség is tapsol, örülnek ők is. Andreából amúgy szép lassan de biztosan dívát faragnak, ez pedig tökéletesen is áll neki. Vége a dalnak, Tilla kézcsókot ad, “ezt így kell csinálni”. Mariann le van nyűgözve, imádta az energiát és a hangokat. Zoltán izgult, hiszen Andreának van egy gégegyulladása, ami akár kínosan is elsülhetett volna, de nem így lett. Mester szerint Andrea végre jó nő lett, de eddig is az volt, jön a leszavazás. Bochkor félt, hogy elfogynak majd a dolgok az építkezős dalban, de szerencsére nem így lett.

  A Megák amúgy már most toplistások és kikerült az első válogatás is, juhú!

  Kullai Tímea jön, aki végre meg tudja mutatni azt az arcát, amit eddig nem. Cserháti örökzöldje jön, a Boldogság gyere haza. Élő zongora, füstgép és Tímea. Kell ennél több? Timi mezítláb van, gyönyörű volt a dal. Zoltán eddig mindig érzett valami disszonanciát a hang és kép között, de ez most elmúlt. Mariann tanácsa az, hogy nem kell orrhang, inkább súgni kell és rendesen kimondani a dalokat, de egyébként nagyon-nagyon szép volt. Mester szerint ez olyan volt, mintha Cserhátit Tóth Vera énekelte volna. Timinek ki kell találnia, hogy ki ő. De szép volt, mindig ez a végszó. Mester nincs ráhangolva a magyar siratóra. A végszó a legszebb: ez mind dicséret volt! Külön köszönet Zoltánnak. Szép gesztus. Így kell ezt!

  Burgess Benjamin jön, aki Gigivel ment el Salgótarjánra, ki tudja jelent-e ez valamit. Benji mögött ott lesz két legjobb barátja is, ez nagy lelkitámasz lesz. Benji jóbarátokosan nyomja, az energikus dalból valahogy elveszik az energia, picit a hang is, de Benji színpadi jelenléte megtölti a színpadot. Kis barátkozás a zsűrivel, még Mariann szemüvege is felkerül az énekesre. Saját zenekarral játszott a fiú, reméljük ez majd plusz pont lesz. Mester szerint lehet, hogy Benjinek valaki más hangján kellene énekelnie, mert a színpadi jelenléte remek, de a hangok nincsenek a helyén. Falusi szerint Benji lusta, ezt osztja Zoltán is meg a lakótársam is. Mester szerint fekve volt a legjobb hangja Benjinek, ezt meg én osztom. Elfajul a beszélgetés, Claudia le is állítja. Benji mehet vissza.

  Farkas-Jenser Balázs a színpadon a Somewhere Over The Rainbow-val, melyet ő maga kísér gitáron. Bozont a vezérlőből jön, Benji saját zenekarral nyomja, Timi mezítláb, Balázs pedig gitározik, kezdünk feloldódni hálistennek. Hát ez káromkodásosan jó volt, nyugis, mégis elragadó. Mester találta ki a gitárt, vagyis beszélte rá, Zoltán pedig kitalálta a felépítést. Mariann egyesít: zenész, énekes és varázsló. Balázs finom volt. Mester szerint most lett művész Balázs és ezzel megszorítja a többieket. Bochkor örül, hogy semmi hawaii ing. Ez 100%-os volt, ha jól hallottam.

  Andrea, Balázs, Tímea a dobogósok, a negyedik Kristóf, az ötödik pedig Burgess Benjamin. Akik eddig énekeltek top ötösek.

  Talán Attila jön az Aerosmith slágerével. Szépen jönnek a hangok, főleg a magasak. Bár az energia itt is elveszik valahol néha-néha, de Attila rekedtes hangja bőven kárpótol. Hiába, a dal tökéletesen áll. Zoli szerint Attila most volt a legjobb, úgy néz ki a stresszhelyzet jót tett, de az is lehet, hogy csak az éjszakázás segített. 80%-ban még mindig hamis volt, de az út az jó és még mindig megvan a tehetség, csak lustaság is van. Mester szerint Attilát legyőzte a dal. Mariann a bátorságot hiányolta, a szerelem pedig majd érkezik, hiszen kell már a fiúnak.

  Adri eddig szexi volt, most ülni fog, hogy hol a logika, azt én nem tudom, kommentekben jöhet a megoldás. Adri ezen a héten sírt, de Zolival sétáltak egyet a játszótéren és minden szebb lett. Adri kiteszi a szívét, készüljünk! Shape Of My Heart. A szemek újra elvarázsolnak minket, ha a lakótárs nem lenne olyan hangos, még a hangban is gyönyörködnék. És végre csak azt hallom. Minden a helyén az én amatőr fülem/szívem számára. A show is remek, szép lassan ékszerbe borul a lány. Ez jó volt, kellemes volt, ez rá a legjobb szó: kellemes. Tilla szerint jól áll Adrinak a fülledt erotika. Zoltán kifejti a koncepciót, ami nem jött át. Mester szerint bátortalan volt a hangnemválasztás, Mariann szerint nem ez volt a baj, a lányon még mindig van teher. De lehet ezen még dolgozni. Bochkor a műfajjal nem tud mit kezdeni, de Adri jól csinálta szerinte. Adri úgy rérezte sokat fejlődött a héten, ennek eredménye pedig lehet, hogy csak idővel fog látszódni. Adri sír, nem ez volt a legjobb véleményezés.

  Radics Gigi jön, akinek ráznia kell. Táncol is, koreográfia van bőven, Radics kisasszony hangjáról pedig kár bármit is írni, tudjuk jól, hogy kincs van a torkában. A zsűri odavan, Zoli Lady Gaga és Lady Gigivel játszik, ez mondjuk a mi ötletünk volt, plágium, de hát most ezzel a szóval tényleg poénkodjunk? Mester szerint a mozgás és a kimatekolt koreográfia elvett a dalból, de Tamás ki meri mondani: ilyen énekesnője még nem volt Magyarországnak. Claudia is plagizál, ejj ejj.

  Utolsónak Bihal Roland jön, aki videóüzenetet kapott szüleitől, amit meg is könnyez a fiú. Jöjjön hát Roland. A lányok megint fonalakkal táncolnak, ez rég rossz jel a műsorban, ments meg minket Roland! A lányok között komfortosan mozog a fiú, Bereczkinek nem tetszik valami, nekünk igen, ha most szűri lennék én azt mondanám, hogy úgy “siklik” a dal Rolandtól. Tilla szerint van valami kellemes a fiú hangjában. Mesternek nem tetszett a rózsa – nekünk sem! – de Rolandnak sem. Szerencsére. Rolandnak karizma kell, amit meg lehet tanulni.Roland megbízhatóan teljesít, a hangok a helyén voltak, a zsűri büszke. Bochkor szerint túl teátrális volt, a rózsát ki kellett volna hagynia – szerintem is! – de az ének jó volt és ez a lényeg.

  Na. Most már csak ki kell esnie valakinek…

  Roland, Bozont és Benji a veszélyzónában, lehet, hogy újra fiú kieső lesz?

  Változik az állás! Burgess feljött két helyet, Tímea lecsúszott, Bozont pedig az utolsó, Roland viszont előreszaladt.

  Mariann szerint ez egy komoly hét volt, nem csak a sírás, hanem a munka miatt is. Erős kritikák volt, éppen mert volt munka. Mariannak Szakos Andrea és Balázs tetszett a legjobban, a legkevésbé pedig Adri és Benji, mert “egy lusta disznó.” Bochkornak Balázs és Gigi tetszett a legjobban, a legkevésbé pedig Adri. Mesterek Balázs tetszett a legjobban, legkevésbé pedig Benji.

  Adri megmenekült, úgy néz ki más került a veszélyzónába. Roland megmenekült, Talán, Bozont, Tímea és Benji izgulhat, de közülük Benji már biztos bentmarad. Három énekes maradt, a szavazás újra megy, Timi, Bozont és Talán Attila izgulhatnak.

  Talán Attila menekült meg, Bozontért és Timiért kell izgulnunk. Zoltán nem érti mi történt, hogy ez a kt ember áll előtte. Zoli Bozontot menti meg.

  Egy jó ember ment most el. Szívből sajnálom. Viszlát Tímea!

  Kanicsár Ádám András

   

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon