MENÜ
 • Megasztár 6 Top 24 – A ma esti párbajozók

  A múlt hét pénteki, utolsó válogatóval összeállt a Megasztár 6 Top24-es mezőnye. Ma és a következő hét péntekén a versenyzőknek meg kell küzdeniük egymással a versenyben maradásért, párokba osztva fognak a színpadra lépni, hogy elénekeljenek egy versenydalt. A párokból azonban csak az egyikük juthat tovább, így két hét alatt kialakul a Top12, akik március 16-tól élő adásban már a nézők szavazataiért versenyeznek egymással. Ma este a lent bemutatott párosok állnak színpadra.

  Almás Gergő vs. Szűcs Ádám: Grenade (Bruno Mars)

  Almás Gergő karaokebárokban ismerkedett meg igazán a zenével, mindig is azon volt, hogy csiszolgassa magát.Tamásiból érkezett a válogatásra, ahol Joss Stone Tell Me About It című számát énekelte. Az utolsó pillanatig kellett küzdenie a továbbjutásért. Bochkor és Bereczki a szám közepén megnyomta már a gombját, Falusi Mariann viszont az utolsó pillanatig kínozta, de végül továbbjuttatta. Szerinte fel kel kötnie a gatyáját, mert sok jó lány van, fiúból viszont kevés, és közöttük kell megállnia a helyét.

  Szűcs Ádám volt az a fiú az első adásból, akit önbizalomhiánya miatt Tillának valósággal úgy kellett a zsűri elé vonszolnia. A húsz éves kisújszállási fiú a zsűri előtt azonban végül megnyílt, megmutatta egy más oldalát, a bolondost, miközben a Maroon 5 She Will Be Loved című dalát énekelte, valósággal a zsűri helyett nyomta meg a gombot, amire nem volt szükség, mivel Mester Tmáast követően Bochkor, majd Falusi Mariann is megnyomta, édesanyja pedig időközben kint majdnem szívrohamot kapott az izgalomtól.

  Burgess Benjamin vs. Gerendás Dávid: Rock DJ (Robbie Williams)

  Gyerekkora óta Magyarországon él a félig magyar, félig amerikai fiú, Burgess Benjámin, aki alacsony népszerűsége miatt a zenébe menekült. A Maroon 5 sikerdalát énekelte, a This Love című számot, mellyel mind a négy zsűritagot sikerült meggyőznie. Nagyszerű hangulatot vitt a stúdióba, a zsűri szerint énekelnie kell és Isten is a színpadra teremtette.

  Gerendás Péter is hasonló céllal érkezett, mint Cserpes Laura. Szeretné, hogy ne Gerendás Péter fiaként ne váljon híressé. A Five Keep On Movin című dalát énekelte, és bár hiányos az énektudása, a zsűri kifejezetten szórakoztató figurának találta. Falusi Mariann őt is akarja, Bereczki szerint énekelni nem tud, de megnevetteti, aztán Mester Tamás és végül Bochkor is csatlakozik.

  Farkas Jenser Balázs vs. Thiago Bertoldi: Wherever you will go (The Calling)

  A tolmácsolással foglalkozó Farkas Jenser Balázs igazi színesztéta, ami azt jelenti, hogy színeket társít a hangokhoz. Elemezte a zsűritagok színeit is, majd Michael Bublé Feeling Good című dalával beénekelte magát az ítészek szívébe. Mester Tamáséba elsőként, majd Falusi Mariannt, Bochkor Gábort is levette a lábáról, majd kis unszolás után Bereczki is csatlakozott hozzájuk. A zsűri is állva ünnepelte, mindenki nagyon elégedett volt a fiúval.

  A három élve Magyarországon élő Thiago Bertoldi Brazíliából került országunkba. Tizenhárom éves kora óta zongorázik, foglalkoztatja a zene, álma az, hogy a könnyűzenével foglalkozhasson. Egy év alatt tanulta meg a nyelvet. Jennifer Hudson dalát énekelta a Dreamgirlsből, az And I Am Telling You című dalt. Falusi Mariann és Bochkor Gábor a szám közepén érezte úgy, hogy helye lenne a Top24-ben, majd végül Bereczki Zoltán is csatlakozott hozzájuk, így lehetővé téve a megfázott fiú számára a lehetőséget.

  Horváth István vs. Józsa Janka: Broken strings (James Morrison feat. Nelly Furtado)

  Horváth Istvánt világéletében vonzotta a zene, de aztán mégis a rendőri pálya felé indult el. Azóta otthagyta az iskolát, hogy az énekléssel foglalkozhasson. Bon Jovi Livin’ on a prayer című dalának akusztikus változatát énekelte. Elsőként Bereczkit győzte meg, majd Mester Tamást és Falusi Mariannt is, aztán kis győzködés után végül Bochkor is megnyomta a gombot. A zsűri egyöntetűen arra bíztatta, hogy ne legyen rendőr.

  Józsa Janka kommunikáció szakon szerzett diplomája után most másoddiplomáján dolgozik. A tiszaújvárosból érkezett lány Beyoncé If I Were a Boy című dalával készült, elsőként Mester Tamást győzte meg, majd Bochkort végül pedig Bereczkit is. Falusi Mariannak nem jött át, a zsűri férfitagjait viszont sikerült meggyőznie, így sikerült a Top24-be kerülnie. Bereczki esélyt adott neki, de van még mit bizonyítania és tanulnia, hogy a párbajon meggyőzze őket.

  Kökény Pál vs. Réti Nóra: Nem adom fel (LGT)

  A huszonhét éves Kökény Pál az Operettszínházban dolgozik. Sosem elégedett magával, szeretné, ha elismernék a tehetségét. A Steppenwolf Born to be wild és a Robbie Williams Let me entertain you című dalával Mester Tamás kivételével mindenkit sikerült meggyőznie, ő is csak azért nem engedett a fiúnak, mert színházas lévén eltúlzottnak találta az előadástmódot.

  Réti Nóra minden nap énekel és egészségesnek gondolja. Cee Lo Green Forget You című dalát énekelte, amivel Bereczki kivételével mindenkit sikerült meggyőznie. Ő hiányosnak gondolta énektudását, Mester Tamás szerint azonban eléggé karizmatikus jelenség. De vajon elég lesz-e ez a döntőbe jutáshoz?

  Kullai Tímea vs. Nagy Renáta: Proud Mary (Tina Turner)

  A harminc éves budapesti lányt, Kullai Tímeát a családja bíztatta a műsorban való indulásra. Dusty Springfield Son of a Preacher Man című dalát énekelte, rekedtes hangjával egyszerűen elvarázsolta a zsűrit. Ennek megfelelően mind a négy ítész megnyomta a gombot. Bochkor szerint csípőmozgása tökéletesen illett hangjához, Bereczki szerint extrajó hangja van, Falusi Mariann szerint pedig így kell énekelni.

  Nagy Renátának kiskora óta mindene a zene, Tóth Gabi Érte megérte című dalával készült a zsűrinek. Tilla is arra bíztatta, hogy legyen olyan dinamikus, energikus, mint Gabi, így meggyőzheti az ítészeket. Bereczi és Mester nyomott elsőként, majd Bochkor is csatlakozott a fiúkhoz. Bereczki szerint az ő előadása volt a legtökösebb, Mariann szerint azonban egysíkú volt előadása, nem vitt bele semmi színt.

  A párok tehát készen állnak, hogy megküzdjenek ma este egymással, utána pedig már az ítészek dolga, hogy eldöntsék, ki lesz az, aki továbbjuthat az élő adása.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon