MENÜ
 • Megasztár 6 – A ma esti párbajozók

  Egy hete, pénteken a zsűri kiválasztotta a Megasztár 6 döntőseinek egyik felét. Már csak hat kiadó hely maradt, ma este azért küzdenek a versenyben maradt énekesek.

  Íme a ma esti párbajozók:

  Bakos Bettina – Bihal Roland

  A tizenhat éves Bakosi Bettina majdnem harminc kilót fogyott le, hogy visszanyerje magabiztosságát, mivel az élete az éneklés, azóta sokkal jobban érzi magát a bőrében. Orosházáról érkezett, hogy megmutassa, mit tud, ehhez pedig Lady Gaga Born This Way című dalát használta. Falusi Mariannt győzte meg elsőként, majd Mester Tamás, Bereczki Zoltán és a szám végére Bochkor Gábor is csatlakozott hozzájuk. Bereczki arra bíztatta, hogy bontsa ki a haját, hogy kitörjön belőle az energia.

  Bihal Rolandot már ismerhették a nézők, mivel rövid ideig a No Thanx énekese volt, a Megasztárban szeretne menekülést találni. Á 24 kecskeméti énekes Ákos Keresem az utam című dalát énekelte. A visszaszámláláskor eszméltek fel csak a zsűritagok, hogy meg kellene nyomni a gombokat. Elsőként Bochkor, majd Bereczki is, az utolsó pillanatban pedig a másik két zöld csillag is felvillant. Azonban figyelmeztették, hogy nagyon sokat kell tennie azért, hogy meggyőzze a nézőket.

  Burger Ágnes – Nagy Adrienn

  A 24 éves budapesti főiskolás Burger Eszter Ágnesnek élete az éneklés. Édesapja légzésbénult volt, sajnos már nem lehet vele, reméli, hogy fentről látni és hallani fogja. James Morrison You Give Me Something című dalát énekelte hangszerével, aranytorkával. Bereczkit már az első fél sorral meggyőzte, aztán Bochkorral együtt hamar jelezték is ezt a lánynak. Aztán végül Bereczki bíztatására a másik két zsűritag is megnyomta a gombot, anyja pedig örömében a kulisszák mögött könnyekre fakadt. Falusi Mariann szerint valami borzongató, valami mélység van a hangjában, Bereczki szerint igazi pofoznivaló hangja van.

  Nagy Adrienn Adri néven már ismert, ő azonban nem elégedett eddigi sikereivel, nem jutott el elég emberhez. A huszonnégy éves lány Lady Gaga Bad Romance című számát énekelte, mellyel elsőként Falusi Mariann elismerését nyerte el, majd Bochkorét és végül Mester Tamásét is. A fiúkat picit a külcsíny elvitte, de már késő volt, a lány a Top24-be jutott.

  Cserpes Laura – Szakos Andrea

  Cserpes Laura szintén ismerős lehet már a nézőknek, hiszen Fekete Dávid feleségéről van szó. Azért állt az új Mega-Zsűri elé, mert nem Dávid nejeként szeretne elhíresülni, hanem Cserpes Lauraként. Leona Lewis Happy című dalát énekelte, mellyel Mester Tamást győzte meg elsőként, majd Bochkor csatlakozott hozzá, az utolsó pillanatban pedig Bereczki mentette meg a lányt. Falusi Mariann szerint a magasabb hangoknál elég erős hiányosságok vannak, szóval van még mit dolgoznia.

  Szakos Andreának az élete múlik a versenyen. Eladta a mobiltelefonját, azért, hogy felutazhasson a válogatásra, mivel olyan rossz helyzetben van családja, hogy otthonukban még a vizet is elzárták. Aretha Franklin Natural Woman című dalával készült, a négy jelet már az első refrén végére bezsebelhette, így jó esélyekkel indul a párbajra. Nem kiforrott a hangja, de nagyszerű lehetőségek rejlenek benne. Vajon legyőzheti Fekete Dávid nejét?

  Csonka Andreas – Radics Gigi

  Csonka Andreas két évvel ezelőtt már próbálkozott a Megasztárban, de meghiúsult próbálkozása. Azóta is kísérti a múlt, ezért is tért vissza, hogy most megnyerje a versenyt, hogy bizonyítson. Prince Purple Rain című dalát énekelte, rengeteg Yeah kíséretében. Falusi Mariann és Bochkor is már a visszaszámlálásnál nyomta meg a gombot, az utolsó pillanatban pedig Mester Tamást is meggyőzte. Bereczkitől egy nagy nemet kapott, Mester Tamás is csak azért mondott igent rá, mert tudja, mi rejlik benne, tehát van még mit bizonyítania.

  Radics Gigi is visszatérő, már harmadszorra jelentkezett a műsorba, előző évben a párbajig jutott. Repertoárban fejlődött, érettebb lett, Beyoncé Halo című dalát énekelte. Mindenki elégedett arccal nézte, elsőként Bereczki, majd Bochkor és végül a többiek is zöld utat adtak a lánynak. A közönség tombolt, érdemes volt visszajönnie.

  Eőry Viktória – Nagy Kristóf Bozont

  A tizenöt éves Eőry Viktória bebizonyította, hogy ő egy tapasztalt jazz-csillag. A maximalista lány ennek megfelelően most is egy jazzdallal készült, mellyel Bereczkit győzte meg elsőként, majd Bochkort, és az utolsó pillanatban Falusi Mariannt is. Bochkor érezte benne a könnyedséget, a benne rejlő lehetőségeket, Tamás pedig úgy érezte magát, mint egy Woody Allen film főcímzenéjében, de csak háttérzene, hiányzik belőle az átütő erő.

  Nagy Kristóf, becenevén Bozont tisztában vele, hogy mit szeretne. Mer álmodni, mindent megtesz, hogy a zenével foglalkozhasson. Jamie Cullum Rihanna-feldolgozását énekelte, a Don’t Stop the Music című dalt énekelte. Falusi Mariannt hamar meggyőzte, a fiúk a robbanásra vártak, de az utolsó pillanatban a fiúk is csatlakoztak hozzá, így négy jelzéssel juthatott a döntőbe. Falusi Mariann szerint idegesítően jó volt.

  Klippel Dávid – Talán Attila

  Klippel Dávid számára a zene mindig menekülést jelentett, annak ellenére, hogy sokmindent kipróbált. A húsz éves fiú idegennyelvi kommunikátornak tanul a veszprémi Pannon Egyetemen. Először zsebébe rejtette hiányos végtagját, de végül megmutatta, arra bíztatva sorstársait, hogy ne adják fel. Miley Cyrus The Clim című dalát énekelte, mellyel Bochkort és Falusi Mariannt hamar meggyőzte, végül Mester Tamás is csatlakozott hozzájuk, így esélyt kapott a következő fordulóban való szereplésre.

  Talán Attila eddig is zenélt, de nem fedezték fel, nem akart sikerülni neki. A huszonnégy éves fiú a Megasztárral komolyodni szeretne, és bizonyítani magának és a nagyvilágnak is. A Guns ’n’ Roses Sweet Child of Mine című dalát énekelte, mely felvillanyozta a zsűrit. Ennek ellenére sokáig vártak a gombok megnyomásával, de aztán Falusi Mariannt, Mester Tamást, és kis győzködéssel végül Bereczkit is meggyőzte. A gitárszóló alatti toporgását sérelmezték, hiányzik belőle az erő.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon