MENÜ
 • Megasztár 6 – a harmadik döntő

  Vágy, szenvedély, csalódás...

  Újabb hét száguldott el a fejünk felett, csak kapkodjuk a fejünket, mert már megint péntek este van. Mai döntőseink végzetes vonzerejükkel hódítanak, vajon ki lesz ma a legszenvedélyesebb? Forró estének nézünk elébe, csak a szél tépi kint a fákat, amolyan kutyátsemzavarnámki idő van. Bent viszont jó a hangulat, a kis megák máris tesznek róla, hogy ne unatkozzunk.

  Jönnek a döntősök, a Csillagdal jobban fénylik, mint eddig bármikor. Lehet, hogy a ma estét a Vénusz ihlette? Mindenesetre otthonosabban mozognak már a színpadon, ennyit tesz a tapasztalat.

  Megérkeztek a műsorvezetők is, Claudia és Tilla

  Ma újabb döntős hagyja el a színpadot, valaki nem folytathatja a játékot. Vajon ki lesz ma a leggyengébb láncszem?

  Első helyen Bihal Roland, Radics Gigi, Nagy Kristóf Bozont, Burgess Benji, Nagy Adri. Két lány és három fiú az első ötösben. Attila, Andrea a középmezőnyben, a veszélyzónában pedig Horváth István, Balázs és Kullai Tímea.

  Elsőként egy váci hölgy érkezett a színpadra, a veszélyzónában lévő Kullai Tímea. Boldog, sugárzik és ki van cserélve, a pozitív reakciók nagyon sokat számítanak a lánynak. Rihanna We Found Love című számával indul a show, táncosok, effektek, csillogó ruha. Elég lesz vajon a veszélyzónában? Timi különleges hangját felhasználva próbálta lenyűgözni a közönséget, Tillát sikerült. A zsűri vitázik, hogy ki szólaljon meg először, végül Bochkor Gábor jött ki a legjobban a zűrzavaros sztorizásból. Valahogy olyan, mint amikor elveszik a sok bába közt a gyerek, bár legalább oldódott Timi. Gábornak tetszett a nehéz Rihanna szám, örül, hogy magabiztosan állt a lány a színpadon, kompromisszumot talált a tornacipő és a magassarkú között.

  Az angoltanár-tolmács srác következik, Farkas-Jensen Balázs. You can leave your hat on… De hol a kalap? Ha az előbb a fiúk, akkor most a lányok dobálhatták, amijük van, mert Balázs bizony megdobogtatta mindenki szívét. Repült a mikrofon, de semmi baj, Balázs már az elején elmondta, fél a ma estétől. A zsűri is biztatja, merjen lazítani, kevésbé megtervezni minden mozdulatát. Dűtse a Manci  néniket a hűtőnek a hangjával, hagy jöjjön az erős pista! Hétről hétre egyre jobb a színpadon a srác, ilyen hanghoz azért illik lazának lenni!

  Egy nagy csajozógép következik, Nagy Kristóf Bozont. Előveszi a latin lovert, mert ugye van egy mindig a vállfán a szekrényben. Felszerelte a fegyvertárat ágyúkkal, kért egy-két nyilat Cupido-tól.  Kis szünet. Végre én is veszek levegőt. Kis lihegés után folytatódik a küzdelem a továbbjutásért, a színpadon a Smooth. A színek rikítanak a fényben, Bozont pedig kicsit sem mondható bozontosnak, a hangja meg pláne nem.  Claudia olvad, köszöni a koreográfiát, és vizslatja Bozont nadrágját, illetve rajta a mintákat. Mester Bocsit hallott az elején, később Majkát látott, mindenesetre polihisztornak titulálta Kristófot. Gábor szerint kijött belőle a macsó, Falusi Mariann pedig őszintén elmondta, hogy megszerették a srácot.

  Bihall Roland a Rolling Stones legnagyobb slágerével, a Satisfaction-nel, édesapja kedvenc számával készült a ma estére. Ha maradt még női szív Bozont után szabadon és épségben, akkor vigyázat, újabb támadás! Roland egyedül hódítja meg a színpadot, majd a háttérből a sötétből előtűnik a Megasztár tánckara. Berecki Zoltán hiányolta, hogy nem tépte le Roli magáról az inget, hiányolták belőle az igazi férfias viselkedést. Mester Tamás szerint énekileg ez volt az egyik legjobb produkció. Eddig, mert még nem látták a többieket.

  Szakos Andreával folytatódik egy tényleg rövid reklám után. A tiszavasvári lánynak hiányzott a családja és a párja, de Gábor a héten próbálta enyhíteni az űrt. Persze bizonyos keretek között. A két fiú után kicsit nyughatnak a női szívek, de a férfiak, fiúk, srácok sincsenek ma biztonságban. A Fallin’ című számmal mutatja meg Andrea a benne rejlő végzetes vonzerőt. Határozott hajköltemény, határozott smink, vörös és fekete ruha. Már csak a vérvörös rúzs teszi fel az i-re a pontot. Jól érzi magát a lány a színpadon, igazi átéléssel, felszabadultan engedi ki a torkában rejlő kincset. Az első gondolata a dal után a kedvese volt, aki ott ült a közönség soraiban, és ez feltöltötte, doppingolta a lányt. Mariann szerint ez volt a legszenvedélyesebb produkciója Andreának, hangilag, emberileg és művészileg is fantasztikus produkciót láthattunk-hallhattunk. Zoltán bátorította a lányt, hogy továbbra is merjen hozzányúlni a dalokhoz, vigye bele saját magát is. Lisa Minellihez és a fiatal Cserháti Zsuzsához hasonlították.

  Egy gyors visszatekintés az eddig látott produkciókra. Huhh, már a felénél vagyunk? Repül az idő… Jobbnál jobb produkciók, de nem tudjuk, mi jön még…

  Balázs, Tímea, Andrea, Bozont és Roland vannak az első öt között. A többiekről csupán annyit tudunk, hogy akik még hátra vannak, azok nincsenek benne az első ötben.

  Kis szünet, reklám, miegymást. Hé, az éjféli filmtől még én is félni fogok…

  Folytatjuk, szexi és érzelmes slágerek következnek, de előtte fontos bejelentésre készülnek, jótékonyságra hívják fel a nézők figyelmét a versenyzők.

  A bokszzsák után kiváló formában érkezett Horváth István. Új lapokkal kezdené a hetet, nagy kő esett le a szívéről, a stressz pedig a válláról. Jobban van, fogalmazzunk egyszerűen. Gábor a héten őt is kezelésbe vette, az eredményét a színpadon láthatjuk. A választott dala az érzelmekkel teli Apologise. Szorítja a mikrofont, a háttérben pedig a táncos fiúk rázzák a rongyot, illetve most a fehér zászlót. Egy táncos lányt kapott maga mellé István. A képernyőn egy pillanatra feltűnt a barátnője arca is, egy cseppnyi motivációval könnyebb beénekelni magát a többi lány szívébe is. Claudia jóvoltából az is kiderül, hogy hogy szokott bocsánatot kérni István. Most is lesz rá szüksége, Mester Tamás nem kíméli, kap hideget-meleget. Nem csak most, hetek óta nem fejlődik. Falusi Mariann is csatlakozik hozzá, félelmet lát a tekintetében, nem pedig javulást. Nem meggyőző számára. Ajajj… A zsűri a nézőre bízza a fiút, hogy akarják-e látni a jövő héten, mert ők most nagyon csalódtak benne. A végén némi humorral azért sikerült oldani a hangulatot, de a pofon után már késő simogatni…

  Radics Gigi következik, akinek a Megasztár házban udvarlója lett. A kedvencének egyik slágerével, Beyoncé dalával áll színpadra. A második döntő alkalmával már sokkal otthonosabban érezte magát a színpadon. Van itt minden, aligruhás-kalapos lányok, de Gigi ruháján kívül nem minden fekete és fehér. A tömeg állva ünnepel, Gigi mosolyog, a zsűri elemez. Show kell a zsűrinek, a zseniális éneklés mellett attól fél Bereczki Zoli, hogy megunja a közönség. A tityi-tötyi dalból dögös és vadító produkciót szeretnének. A titok is kiderült, Benji nézte ki magának, bár Gigi szerint ez még nem szerelem, hanem barátság. Még. Sok dicséretet kapott a zsűritől.

  Burgess Benji következik, Gigi udvarlója. Benji sokszínű tehetség, énekel, rádiózik és táncol is. A géppuskalábú Benji akkor teljesít igazán jól a színpadon, ha jól érzi magát. Party rock! Jól beleválasztott, a közönség tombol, a shufflin’ is megy… A táncosok parádéznak, Benji pedig igazán jól érzi magát a színpadon. Showtánc európa-bajnok, de a zsűri azért leforrázza, a szerelem elveszi az eszét Mariann szerint. Külön produkciót is láthattunk, Benji mindenkit tud utánozni a csapatból, produkáltatták is rendesen.

  Tíz énekes, nehéz a választás, az utolsó hármat nézzük most vissza. Hosszabb szünet, kis szusszanás.

  Két produkció van még hátra a 10-ből.

  Egy budapesti rocker-fiú következik, akinek a héten Bochkor Gábor teljesítette egy nagy álmát, vadászgéppel repülhetett. Kis Top Gun-os zene, hú, de rég láttam a filmet…  Talán Attila következik. Érzelmes hangulatú számot választott ő is, a Wild World-öt. Bátor, lemerészkedett a színpadról, a zsűri asztala előtt időzött egy kicsit, a közönségből pedig egy lányt felhívott a színpadra. A lányka olvadt, nyakra puszi és spuri vissza a helyére. A közönség tombol, a zsűri újra elemez. Attila Attilát kérdezi, Mester pedig tanítványával énekel. Mariannál bejött a trükk, szívesen lett volna  a lány helyében.

  Utolsó produkció következik, hú, gyorsabban telik az idő, mint gondoltam. Kis mézes madzag a nyereményekkel.

  A 24 éves kecskeméti lány, Nagy Adri zárja a sort. Kiderül, hogy fél éve van már egyedül, vágyik a biztonságra, a kapcsolatra. Bochkor Gábor segített neki, hogy szexi legyen a színpadon is. Nagy Adri, nagy szemekkel, nagy dallal. Sweet Dreems. Mi mást kívánhatnánk így éjfélhez közeledve. Dögös, merész ruha, Adri határozott hangja, és a táncos fiúk.  Fülig érő mosoly, de Claudia gátlásairól faggatja. Mester Tamás kicsit furcsállja, hogy múlt héten azért dolgozott, hogy kislánnyá formálja, Gábor most merész nővé alakította. Melyik az igazi? Mariann várja, hogy ő legyen a “hetes”. Jövő héten Zoli lesz a hetes. Az ország pedig Adri fenekét nézi, míg ő kimegy a színpadról.

  Az első ötről lecsúszott Bozont és Timi, a veszélyzónában István, Benji és Adri. Ki hagyja el ma a Megasztárt?

  Néhány perc szünet, szavazás, egy fél óra múlva kiderül, ki megy haza. Izgi..

  A szünet után István kikerült a veszélyzónából, Kullai Tímea követi, Bozont lecsúszott, Bihal Roland az adás elején az első helyen volt, most az utolsó előtti helyen. Farkas-Jensen Balázs zárja a sort. Kis motiváció a szavazásra, összeállítás a látottakból.

  Percről percre változik az állás, Roland kikerült a veszélyzónából, Benji lecsúszott. Szakos Andrea, Horváth István és Kullai Tímea van az utolsó három helyen. Egyre szorosabb a verseny.

  Minden versenyző felmegy a színpadra, együtt a csapat. Mindenki jól dolgozott.

  A zsűri utoljára értékel, Mariannak a legjobb Andi volt, a legkevésbé István. Zoltánnak Balázs volt aki nagyot lépett előre, Benjivel pedig nem ment volna partizni. Mester Tamás nagy kedvence Gigi, a legkevésbé Istán tetszett neki.

  A szavazás ezennel lezárult.

  Aki biztos itt lesz jövő héten is: Talán Attila, Burgess Benji, Nagy Adri, Szakos Andrea, Radics Gigi, Kullai Tímea, Farkas-Jensen Balázs. A szavazás újra indult a három fiúra.

  Időhúzóként egy extra produkció következik, Kasza Tibor a színpadon. Vallomás. Hm… ezért érdemes volt ébren maradni.

  Valakinek ma véget ér a Megasztár, valakit ma Bochkor Gábor megmenthet. Akit továbbjuttattak a nézők, a szerencsés… Nagy Kristóf Bozont.

  A zsűri dönt. Továbbjutott Bihall Roland, kapott még egy esélyt. Horváth István ma búcsúzik a többiektől. Dicséret, elképesztő jó hangja van, de ez most mind késő és felesleges. Legjobb pillanatok, kisfilm, búcsúdal.  Jövő héten újra jövünk.

  Malik Erika

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon