MENÜ
 • Megasztár 6 – A Finálé

  Az este, amikor minden eldől. Élőben közvetítünk, cinikusan, csipkelődősen. Figyelem! Ha kommentelsz, nyersz!

  Lassan 21.20-at üt az óra, ami csak egy dolgot jelenthet. A TV2 tehetségkutató műsora, a hatodik évadát megélő Megasztár a végjátékához érkezett. Mi pedig az elsőtől az utolsó pillanatig igyekszünk hírekkel, benyomásokkal ellátni Titeket! A küzdelem véget ér és a véghajrá két fiatal lány, Radics Gigi és Szakos Andi között dől el.

  A színpadra meg is érkezett az összes döntőbe jutott énekes!

  Miután Falusi Mariann diszkógömbként begurult a színpadra, kezdődhet is a verseny. Ma mindenki visszatér, a széria versenyzői és az eddigi döntősök is, vagyis a “Mega-család”. Tiszta Dallas!

  Először Szakos Andrea lép színpadra, aki élete legjobbját akarja nyújtani ma. Andrea mobiltelefonját adta el annó, hogy Pestre utazzon, így anyagilag mindenképpen megváltozna az élete.

  Andrea első dalában Szíj Melindának öltözött, de meg kell hagyni, jól áll neki! Sok közeli a szerelméről, ha már szerelmes dal, igazi kreatív húzás. Andrea hajlongat mint a kéregetők az Oktogonon, de jól sikerült a Celine Dion-dal előadása. Ez amúgy Andrea kedvence. Bereczki szerint Andrea kész van, mehet, Falusi szerint az előadás példaértékű volt. Mester szerint a technikai bravúrok elvitték a dal jelentését. Bochkor is énekel egy sort, hogy prezentálja hogyan szed le a lábáról ittas csajokat, végül összegez: jó volt!

  FIGYELEM! A KOMMENTELŐK KÖZÖTT MEGASZTÁROS FÜLBEVALÓKAT, KULCSTARTÓKAT ÉS EGYÉB RELIKVIÁKAT SORSOLUNK KI!

  Gigi mindvégig kitartott, sokszor szóhoz sem jutott a zsűri ez elmúlt hónapok alatt. Kis összefoglalás, Lady Gaga, Lady Gigi, cd-minőségben énekelt, sokan őt is tartják már az elejétől az abszolút nyertesnek.

  Gigi ugyancsak Celine Dionnal lép ma színpadra, mármint annak egy dalával. My Heart Will Go On. Hát, ehhez nem is kellenek szavak. Meseszép volt. A zsűri sem jut szóhoz, Bochkor elsüt egy Benji-viccet, pedig pont ma írtuk meg, hogy a fiú Janicsák Vecával jár, hoppá! Bochkornak tetszik, hogy nem lett giccs az előadásból. Mester szerint Celine Dion modoros, nézhetetlen, míg Gigi nem. Az aVatar kettőt neki is kellene énekelni. Bereczki bocsizik és elmondja, hogy ez szimplán tökéletes volt. Hát Gigi jobb kritikát kapott, fárad is a többiekhez.

  37,5 és 62,5 az állás, vajon ki vezet? Az állás nem túl kiegyensúlyozott, úgy néz ki, lesznek ma még izgalmak!

  FIGYELEM! A KOMMENTELŐK KÖZÖTT MEGASZTÁROS FÜLBEVALÓKAT, KULCSTARTÓKAT ÉS EGYÉB RELIKVIÁKAT SORSOLUNK KI!

  Jönnek a női duettek! Szakos Andrea és Tolvai Renáta lép színpadra, akinek ma túlsúlyáról írtunk, exkluzív fotóval. Aguilera dalt fognak előadni, amiben minden meg lehet mutatni hangilag és érzelmileg egyaránt. Ain’t No Other Man, pont az a dal, amit nem szeretek, de hát nem lehet minden tökéletes… Pici szomorúságomon, melyet krokodilkönnyek jeleznek, a stylist munkája lendít át, aki remek munkát végzett Andin és a táncosokon is. Nos, az előadás már kevésbé dob fel. Kissé vérszegény, mondhatni unalmas. Hát ez legalább annyira volt erőltetett mint Claudia ruhája, Aguilera grimaszait pedig nagyon megnéztük volna. A zsűrinek tetszik, Mariann már hátradőlne. Székben van, megtehetné, mi itt a probléma? Bochkor megint professzionális szakértő, de kibújik a szög a zsákból, csak jön valami huncut beszólás Andrea szexuális szokásaira.

  Tóth Verának olyan Gigivel énekelnie, mint ha a húgával énekelne. Hahó Vera! Van neked olyan! Mint kiderült már régóta ismerik egymást, jöhetnek az összeesküvés-elméletek. New York New York! Az előadás közben megfigyelhetjük a táncosok első összekoordinált mozgását a műsor történelmében, már ezért megérte ez a finálé! Hát a két nő visz mindent. Nem éneklik túl egymást és a lassú, midtempo-dalnál is a showk showját csinálják. Mariann tényleg hátra akar már dőlni, most már fel sem állt. A stúdióban viszont mindenki – kell ennél nagyobb bizonyíték a teljesítményre? Bereczki szerint ez a dalt már mindenki elénekelte. Szóval leselkedett már rám is, hah! Mester szerint klassz lenne egy összfordulós gigazstár verseny. De hát mióta vágyunk erre! Mindenki nevet, de hogy min, azt fene se tudja, megy a műsoridő, hajrá hajrá! Bochkor tartott tőle, de ez etalon volt. A zsűri szétesett, nagy a káosz!

  Nőtt a különbség, már csak 32 százalék körül áll a második helyezett, vajon mi lesz itt? Valószínűleg szavazás. Itt meg játsszatok!

  FIGYELEM! A KOMMENTELŐK KÖZÖTT MEGASZTÁROS FÜLBEVALÓKAT, KULCSTARTÓKAT ÉS EGYÉB RELIKVIÁKAT SORSOLUNK KI!

  Végre megtudtam, ki az a Flo Rida. De jó.

  Jön Szakos Andrea és Molnár Ferenc Caramel. Kis termékmegjelenítés, What a Wonderful World jön majd. Lufik a színpadon! Tiszta álom! Nézzük Andrea elámít-e minket ezzel a szép, de roppant unalmas dallal! Hát szépnek szép volt, majdnem el is aludtam az altatón, nem tudom, lehet hogy ezt nem a műsor közepén kellett volna. Állva tapsolás, Tilla szerint ez fantasztikus volt. Berecszki köszöni, nem tudta elhinni, hova vitték őket az előadók.

  Újra nőtt a különbség közben, juhú!

  FIGYELEM! A KOMMENTELŐK KÖZÖTT MEGASZTÁROS FÜLBEVALÓKAT, KULCSTARTÓKAT ÉS EGYÉB RELIKVIÁKAT SORSOLUNK KI!

  Radics Gigi érkezik a színpadra és Király Viktor. Micsoda meglepetés, hogy ők pont egymásra vártak! Ez volt az álmuk! I Believe I Can Fly! Nagyszerű, hogy Gigi milyen természetességgel énekel mindent és meglepő, hogy Király Viktor megnyert egy Megasztárt! Na, persze csak viccelünk! Gigiben benne van a zene és ki is jön belőle rendesen Bereczki szerint. Falusi bírja, hogy Viktor így énekel, jaj hát mi is! Gigi szimplán énekel, gondolkodás nélkül és remek a végeredmény! Mester az eredeti dal kosaras videóját emlegeti, szerinte Gigiék meggyőzőbbek is voltak. Gigi iszonyú laza, Bereczki szerint a két énekes úgy játszott a dallal, mint ahogy a fia szokott otthon. MEster kicsit buzdít a Gigire való szavazásra. Gigi szerint ezek után kell egy jó menedzser, ha nyer, énekelni fog, nem megy ügyvédnek.

  Néhány másodperc és az egész Megacsalád itt lesz a színpadon! Szecsődi Marcsit jól kihagyták, szegény állt ott mint Csontváry fája. Kedves kis dal volt ez, rá lehetett döbbenni, hogy valóban mennyi sztárt és nagyszerű hangot hozott ez a műsor az embereknek. Playback volt, ennyi emberre már nem jut mikrofon, válság van!

  Lassan párbajdal és aztán… eredményhirdetés!

  FIGYELEM! A KOMMENTELŐK KÖZÖTT MEGASZTÁROS FÜLBEVALÓKAT, KULCSTARTÓKAT ÉS EGYÉB RELIKVIÁKAT SORSOLUNK KI!

  Jöhet az utolsó próbatétel: a párbaj. Izzik a levegő, a lányok fekete-fehérben sakkoznak, ha tudnám a szabályokat most biztos tudnék kötekedni, de nem tudom, így kicsit szomorú vagyok. Hát itt is a két lány, a Lady Marmale-dal. Hát… Káromkodósan jól néznek ki mindketten. Első blikkre úgy gondoltam, hogy túl populáris és egyszerű dal ez egy párbajhoz, de a lányok megmutatták, hogy minimálisan sem. A vége mondjuk már kicsit átment kiabálósra, de a legvége és ez a gyönyörű testvéri ölelés a két párbajozó között rádöbbent arra, hogy milyen jó kis széria is volt ez. És hogy sajnálom, hogy vége lesz. A stúdió felrobbant. A szeretet határtalan. A két lány nevét skandálják. Eddig mindig tudtam, kinek szurkolok. Most fogalmam sincs.

  Kevesebb mint egy perc van hátra a szavazásból. 5 4 3 2 1. Itt a vége. Véget ér a Megasztár. Már csak az eredményhirdetés jön…

  Nos, megvan a nyertes. A hatodik megasztár. Az év előadója 2012-ben, a Megasztár nem más, mint RADICS GIGI!

  Gratulálunk Giginek. És persze Andreának is. Számunka mindketten megasztárok.

  FIGYELEM! A KOMMENTELŐK KÖZÖTT MEGASZTÁROS FÜLBEVALÓKAT, KULCSTARTÓKAT ÉS EGYÉB RELIKVIÁKAT SORSOLUNK KI! A JÁTÉK MÉG A HÉTVÉGÉN IS TART, VÁRJUK HOZZÁSZÓLÁSAITOKAT, VÉLEMÉNYEITEKET!

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon