MENÜ
 • Megasztár 6 – A második döntő

  Máris eltelt egy hét, itt is vannak a megasztárok újra.

  Ma a pokolból érkezett dalok éjszakája lesz, ha nagyon akarnék szóviccelni, mondanám, hogy pokoli jól fogunk szórakozni, de ez túl gyenge lenne és így is el tudtam sütni, na!

  Az új Csillagdal másodjára mégfülbemászóbb, és dinamikusabban is szól, úgy néz ki, a “gyerekek” egyre inkább érzik a stúdiót. Mivel az első adás produkcióival legtöbbjük nem volt megelégedve, lesz ma mit bizonyítaniuk.

  Meg is érkezik Claudia és Tilla, előbbi ruhája nem a legördögibb, pedig a pokoli szóval ő is próbált szóviccelni. Ezen a héten Mester a “hetes”, ő menthet meg valakit.

  Nézzük az állást! Gigi és Andrea helyükön, biztonságban, Bihal Roland jól felmászott a listán, jelenleg ő a legnépszerűbb fiú a csapatban. Bár Gigi nézettségben mindenkit ver, Adrienn jelenleg az első. Az utolsó jelenleg Bozont.

  Jöhet is az első produkció, Farkas Jenser Balázzsal, akinek ebben az adásban meg kell, hogy szólaljon a csípője, meglátjuk mi lesz ebből! Balázs meglepően rekedtes hangját veszi elő Lenny Kravitz dalát, amiben a koreográfiából is teljes körűen kiveszi a részét… mint egy igazi előadóművész. Megvan a csípőmozgás is, igaz, azért elég lightosan, de mit kötekszünk. Mester félt, hogy a koreográfia megöli a dalt, de inkább Balázs csak Jackót csinált a dalból. Bochkor megijedt, hogy az aranyos Balázs Kravitzet fog énekelni, de végül megnyugodott. Mariann szerint a fiú pasis és szabad a színpadon, éppen ezért van neki a helye a színpadon. Bereczki kicsit cikizi Mestert, aztán megdicséri a fiút, bár lazaságra biztatja. Bereczki amúgy csillog, mint egy karácsonyfa, igazán lenyűgöző.

  Következik Nagy Adri, aki amúgy virágkötész és maximalista. A pokolból érkezett dal neki Rihanna Please Don’t Stop The Music című szerzeménye, mely mondjuk nem tudjuk, hol pokoli, akkor már inkább Disturbia, de ez most nem lényeges. Adri lenyűgözően néz ki, a hangja viszont csak az első refrén kezd után megjönni, ahogy a bátorsága is. Tánc itt is van, amimegint csak nem a leglenyűgözőbb, de közben ráeszmélek, hogy ennél a lánynál nem is ezt kell néznünk, hanem azt a tekintetet, ami tényleg világsztári. A végén már teljesen rendben a hang. De nézzük a zsűrit! Bereczki szerint Adrienn bátor, de néhány hang nem volt a helyén, ő lírai dolgot akar. Bochkor szerint Rihanna nehéz dió, de Adri szexi is volt, könnyed is volt, a lány a jó kritikákkal megpakolva tündököl is vissza versenytársai felé.

  Szakos Andrea érkezik, de csak a reklám után. A kommentekben a reklámban bátran indítsatok vitát. Még minket is szidhattok, ha nincs igazunk! Aguilera Fighterével lép a lány a színpadra, olyan hangkieresztéssel kezdve, mely máris meglepő. Hát Andi jól nyomja, lehet valakinek szép hangja, de karakteres kevés. Andi ebben a tekintetben szerencsés. A lassításokat nem értjük nagyon, persze lehet a mi készülékünkben van a baj. Szakos kisasszony talán még Aguilera szemeibe is könnyet csalna, és ebben nincs semmi túlzás, főleg ha arra gondolunk, hogy ez még csak a második élő adás. A breakdown nem sikerült a legjobban, de a hangkieresztések sorozata mindenképpen jót tett a produkcióba. Bereczki csak Andreát tudta figyelni, Andi szerint ebben az is benne volt, ami eddig nem. Andi szereti a haját, lényeges szempont, Mariann végre megszakítja a beszélgetést és elkezd az énekről beszélni. Szerinte a lánynak jobban kellene koncentrálnia, de ettől függetlenül isteni volt. Nem szabad dobolni a mikrofonon, az nem jót jelent – amúgy én pont ezzel szoktam kifigurázni Aguilerát, akinek ez sajátossága, no de mindegy.

  Horváth István a Numbbal támad. Egyrészt szerencse, hogy ide nem tettek táncosokat, másrészt viszont István hozhatna egy ilyen dalba sokkal több energiát is. István sajnos feszült, ez pedig nem segített sokat. Mesternek fáj, hogy a színpad nem robbant fel a refrénnél, de elégedett a fiúval. Mariann örül, hogy a fiú kezd rátalálni a saját útjára, de a hamis hangokat ő is szóba hozta. Bereczki szerint is jó az irány, de a hangokért ő jobban ki van akadva. Bochkor nagyon szakszavasodik, hiába, ennyi év rádió… A produkció jobb volt, mint az előző heti, de a hangok nem voltak a helyén. Claudia szerint sok volt az idegen szó, talán a verzére gondol. Hm.

  Benji jön, aki amerikaiként az American Idiotot énekli, micsoda kedves poén. A fiú amúgy Mikának öltözött, de jól áll neki, kellett már egy ilyen arc is az országba. Micsoda arcjáték kérem, bár a kiejtés borzalmas. Utóbbi poén volt. Benjinek – a többiekhez hasonlóan –  a végén jön meg az ereje, lezárásként pedig csodás terpesz, hoppá. Bochkor szerint így kell szavazatokat szerezni, így viselkedik egy popsztár. A kisebb elcsúszások egy punk dalnál jól állnak, ezt is megtanultuk. Mariann szerint most jött meg Benji hangja és most bizony énekelt. Bereczki félt, hogy a közepéig tart-e majd az energia, megint Mestert cikizi a sapkájával, aztán nem folytatja a kritikáz. Benjinek nem direkt ilyen a haja, tudhatjuk meg. Csak megmosta. Erre rákérdezünk azért hétfőn.

  Nagy Adri, Andi, Benji, Balázs, István, Gigi vannak az első helyeken, a többiekről – hogy ki van a veszélyzónában – nincs információnk.

  Are You Gonn Be My Girl című dallal érkezik Talán Attila, aki igazi rockerként énekel, incselkedik a lányokkal és szemez a kamerákkal. A hangok remekek az én amatőr füleimnek. Bereczki keverte Szűcsöt Talánnal, kínos, de nem vesszük figyelembe. Szerinte ne is táncoljon a fiú, de a többiek lehurrogják. Igazuk is van. Mariann szerint a fiúban benne van az energia és a hang is. A végeredmény: marha jó volt. Juhé!

  Bihal Roland jön, aki bár múltkor majdnem elvérzett, kétségbe is esett, de most összeszedte magát. Mondja is a tükörbe a kisfilmjében, hogy meg tudja csinálni. Lássuk! In The Shadowst halljuk tőle. Új haj, új erő, új frufru, lakótársam kommentel is, miszerint k***a jól néz ki. A hangok is jók, Roli jól nyomja, néha van pici elcsúszás. Játék az arccal a szövegre, apróságok, melyek csak jót tesznek az előadásba. Bochkor szerint Roland szuggesztív, Mester szerint pedig végre természetes, az erő a fiúval van. Bereczki jön, vigyáznia kell Rolandnak a szájára, legalábbis a tartására. Roland ő maga szerint egy érzelmes rocker, az emós beütés jót tett. Mariann nem mond semmit, jó volt,  Bihal mehet a többiek közé.

  Gigi jön, aki kislányból nagylány lett. Gigi hintázik, mint a mi riportunkba is tette. A lány tökéletesen viselkedik a színpadon, a hangjáról nem is lehet rosszat mondani, a vastaps pedig mindent megmagyaráz. Mariann egyszerűen büszke, tök jó hallgatni a lányt, minden ott van a helyén. Bereczki jön, már fél hogy fejét veszik. Az énekkel nincs baja, ő is tanulni akar a lánytól, de a színpadi megjelenésen van még mit csiszolni. Bochkor örül, hogy végre nőivé tették ezt a dalt. Speciel én is pont így éreztem 2009-ben Pink koncertjén. Haha. Gigi örülhet, remek kritikákat kapott.

  Át is vette a vezetést, aztán Adri, Andrea, Benji, Roland és Balázs. Adri megígérte nekünk interjújában, hogy be fog keményíteni a lányszakasz, úgy néz ki ez sikerült.

  Szűcs Ádám érkezik, aki hétfőn még nagyon rosszul volt, meglátjuk, most hogy érzi magát. A Cosmic Girlt hallhatjuka fiútól, akinek az eredeti előadó hangja tökéletesen passzol a saját hangjához. Betegségnek semmi nyoma, bár az előadásmód nagyon esetlen. Tilla imádja Ádám mosolyát, aki fel van töltődve. Mesternek pont ezzel van baja, szerinte olyan ez, mintha nem lenne természetes. Mariann megint nem akar semmit mondani, ő már mindent elmondott az előző adásban. Bochkor szerint sikerült a dalban lévő karakterek hangján énekelni. Ádám szusszanhat, megcsinálta!

  Jön Kullai Tímea a Free Your Minddal, aki nekünk is beszélt arról, hogy mennyi baja van a magasságával. Most megint mozogni kell, meglátjuk, mi sül ki belőle. A dal teljesen rendben van, lehetne itt picit még több önbizalom. Claudia odáig van, tetszik neki a pink melltartó, ami lehet, hogy igazából teljesen véletlen volt. A magassággal már nincs is gond, bizony, megint ez a téma, de néhány perc múlva előkerül a hang is, amivel tényleg nem volt probléma. Timi dögös volt. Nem kellett a tornacipő.

  Bozont jön a Pálinka dallal. Bozont remekül fest, a dalt pedig látszólag igencsak élvezi. Játék a kamerával, frenetikus tánc, ahogy látjuk a megasztárok pihenőjében is. Remek záródal ez, Bozont pedig tényleg remekül teljesít, igazi sztár, pedig nem szoktam ilyet mondani, főleg ennyi idő után. Kristóf nagyot teljesített, a zsűri is szerette, nem bírom ismételni, Kristóf nagyon jó volt. Bochkor él pici kritikával, szerinte ez túl paródiás volt, Kristóf csak jól érezte magát.

  Mester sajnálja, hogy egy embert ma elvesztenek. Mi is.

  István, Tímea és Ádám vannak a veszélyzónában.

  István és Szűcs Ádám lett a két kiesőjelölt, akik közül Mester Tamás Istvánt választotta továbbjutónak. Szűcs Ádám meggyógyult, de a játék ettől függetlenül számára véget ért. De lelkileg és egészségileg rendben van.

  Gratulálunk Ádámnak! És persze mindegyik Megasztárnak!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon