MENÜ
 • Még több d’n’b bulival vár a VOLT!

  A komoly szakmai múlttal rendelkező drum'n'bass DJ-k producerükkel együtt állnak a Calyx & Teebee néven lassan tíz éve pörgő, világszerte nagy sikereket arató produkció mögött. A nagy hazai fesztiválok közül elsőként az idei VOLTon csapnak garantáltan hatalmas partyt.

  Larry Cons és Torgeir Byrknes barátsága a kilencvenes évek közepére nyúlik vissza, közös trackeken viszont csak 2004-ben kezdtek el agyalni. Már első két anyaguk, a Follow The Leader és a Cyclone is nagyot szólt, de az igazi áttörést a 2006-os Quest hozta meg a számukra.

  Shape Of The Year című munkájuk ugyanebben az évben felkerült a Renegade Hardware jubileumi válogatására, bemutatkozó LP-jük, a szakma legjobbjai által dicsőített Anatomy pedig egy évvel később jelent meg saját kiadójuk, a Momentum Music gondozásában. 2012-ben igazoltak le a Chase & Status-t, Sub Focus-t és Andy C-t soraiban tudó RAM Records-hoz, ahol nemrégiben jött ki tizenkét vadonatúj tracket tartalmazó gyűjteményük, az All Or Nothing.

  Calyx & Teebee fellépéseinek védjegye; hat deck és két keverőpult, valamint a hangulatra kiválóan ráérző MC-k jelenléte. A velük rendszeresen együtt dolgozó népszerű vokalisták közül a VOLTon a 2011-es Drum and Bass Arena Awards-on győztes SP:MC lesz szolgálatukra.

  Legfontosabb számaik: Elevate This Sound, All Or Nothing, Pure Gold, Follow The Leader, Cyclone, All That Remains, Confession, Scavenger, Starstuck, Quest, Shape Of The Year.

  forrás: sziget.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon