MENÜ
 • Még saját arcukat sem ismerik föl

  A brit testvérpár mindkét tagja ugyanabban a rendkívül ritka betegségben szenvednek. Donna Jones és Victoria Wardley senki arcára nem képesek emlékezni, ráadásul még saját magukat sem ismerik föl a tükörben!

  A két brit lány már születésük óta arcvakságnak nevezett bizarr betegségben szenvednek. A ritka állapot miatt, mint azt annak neve is sugallja, képtelenek az emberek arcát megjegyezni, olyannyira, hogy saját szüleiket, gyerekeiket és önmagukat sem ismerik föl.

  Annak ellenére, hogy ebben az állapotban jöttek a világra, egészen tinédzser korukig nem okozott különösebb problémát a betegség. Ráadásul senki nem jött rá, hogy valami nem stimmel, egészen addig, míg a család egyik orvos barátja fel nem fedezte a lányoknál a szindrómát. Az tűnt fel neki, hogy a gyerekek soha nem ismerik meg pedig gyakran találkoznak.

  A lányok az évek során megtanulták felismerni családtagjaikat járásukról vagy ruhájukról. Azonban ez a megoldás is tartogat csapdákat. Donna a The Sun riportereinek elmondta, gyakran saját lányát sem ismeri fel a diáktársai között az iskolai egyenruha miatt. Hozzátette azért vannak előnyei is az arcvakságnak, elmondása szerint minden alkalommal, mikor meglátja férjét, elképed azon, hogy a férfi milyen jóképű.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon